Äänestys

Inspiration Blog Awards -gaala palkitsee jälleen vuoden inspiroivimmat bloggaajat, tubettajat, grammaajat sekä muut säkenöivät somevaikuttajat! Kuka on vuoden edelläkävijä, entä lupaavin uusi tulokas? Kuka tuottaa visuaalisesti upeimmat sisällöt, kenen jutut ovat viihdyttävimpiä? Entä mikä on ollut kuluneen vuoden vaikuttavin someteko? Sarjoja on seitsemän – äänestä suosikkiasi 12.4. mennessä!
Katso ehdokkaat

Katso ehdokkaat ja löydä omat suosikkisi! Sarjojen tarkemmat kuvaukset löydät täältä. Voit antaa äänesi useammalle ehdokkaalle, yksinkertaisesti klikkaamalla ”ÄÄNESTÄ”-painiketta. Muista myös osallistua arvontaan − voit voit voittaa liput kahdelle lauantaina 22.4. Helsingin Kattilahallissa järjestettävään gaalaan, jossa voittajat palkitaan. Juhlan tunnelmia voit seurata myös somessa #IBA2017 takaa.

 

Keskiviikkoaamuna 19.10.2016 Mikko Toiviainen eli Kalenterikarju päätti kehaista Twitterissä startup-yrittäjä Sani Leinoa, joka vastasi aidosti ilahtuneena Toiviaisen kommenttiin. Syntyi hyvää mieltä pursuava #keskiviikkokehu -haaste, jossa ihmiset kehuivat ja antoivat tunnustusta toisilleen Twitterissä. Myöhemmin ilmiö levisi myös muualle sosiaaliseen mediaan. Myös vuoden positiivisimmaksi someilmiöksi palkittu haaste jatkaa ihmisten ilahduttamista toivottavasti vielä pitkään!

Äänestä!

Kalenterikarju

Someteko

Mansikka-nimellä tubettava Maiju rohkaisee omalla esimerkillään nuoria hakemaan apua mielenterveysongelmiin. Videoillaan Maiju käsittelee avoimesti aiheita, joista monen on vaikea puhua. Mikä on normaalia ja mikä ei? Miten päästä eroon viilteltelystä? Maijun Youtube-kanava on korvaamaton vertaistuen lähde tuhansille nuorille: videot ja kokemukset antavat äänen monille, joiden on vaikeaa tulla kuulluiksi.

Äänestä!

Mansikka

Someteko

Bloggaaja Emilia jakaa aktiivisesti kokemuksiaan lastensuojelun roolista perheen tukena, kun oma jaksaminen on koetuksella. Nuoren äidin positiiviset kokemukset ja rehelliset kuvaukset sosiaali- ja perhetyöstä ovat herättävät paljon keskustelua tärkeästä aiheesta. Tämä perhe on avoimuudellaan parantanut lastensuojelupalveluiden mielikuvaa ja rohkaissut muita arjen kanssa kamppailevia vanhempia hakemaan ajoissa apua ongelmiinsa.

Äänestä!

MUTSIS ON.

Someteko

16-vuotias Tuure Boelius nousi otsikoihin kun hänet palkittiin QX Gay Gaalassa Vuoden Homoksi. Videoillaan avoimesti homoudesta puhuvan tubettajan titteli jakoi somessa vahvasti mielipiteitä, niin puolesta kuin vastaan. Keskustelu kirvoitti myös monia tärkeitä, ennakkoluuloja vastaan taistelevia puheenvuoroja. Tuure on toiminut rohkaisevana esimerkkinä kaikille niille nuorille, jotka pohtivat omaa seksuaalista suuntautumistaan.

Äänestä!

Tuure Boelius

Someteko

Toimittaja Jenny Lehtisen johtama vaakakapina on painonhallinnan vallankumous, joka taistelee myönteisemmän kehonkuvan ja elämänmuutoksen puolesta. Laajasti somessa ja blogeissa levinnyt kampanja inspiroi lyhyillä videoklipeillään ja teräväsanaisella keulahahmollaan – tämän kapinan sanoma tuo kaivattua muutosta iänikuisille laihdutusvinkeille ja kesäkuntoon-haasteille.

Äänestä!

Vaakakapina

Someteko

Sofié on pariisilaistunut maailmankansalainen, joka asuu Luxemburgin, Pariisin ja Helsingin välillä yhdessä amerikkalaisen miehensä kanssa. Lumoavassa blogissa korostuvat urbaanin elämän lisäksi myös estetiikka ja kauniit asiat. Tämän elegantin kaunottaren elämäntyyli on täynnä aitoa charmia!

Äänestä!

Avec Sofié

Tyylikkäin

Kiraa seuraamalla pysyt varmasti ajantasalla kauden kuumimmista trendeistä. Rohkeasti eri tyylejä kokeileva bloggaaja näyttää, miten erikoisemmatkin yhdistelmät puetaan tyylikkäästi.

Äänestä!

Kira Kosonen

Tyylikkäin

Lack of Colour on blogi joka syntyi rakkaudesta muotiin. Kirjoittaja Milla on täysin vaatteisiin hurahtanut ja inspiraationjanoinen tyyliniekka, jota seuraamalla saat varmasti uusia ideoita pukeutumiseen. Bloggaajan tarkka silmä estetiikalle näkyy myös muilla elämänalueilla, kuten sisustuksessa ja upeissa valokuvissa, pieniä yksityiskohtia unohtamatta!

Äänestä!

Lack of Colour

Tyylikkäin

Marianne on menestystä janoava nuori nainen, joka ei usko todellisen menestyksen elämässä liittyvän juurikaan rahaan, materiaan tai julkisuuteen. Uravinkkien lisäksi Marianne inspiroi tyylillään, jossa yhdistyy klassinen tyylikkyys viimeisimpiin trendeihin.

Äänestä!

Marianne Sendenali

Tyylikkäin

Minna on helsinkiläinen bloggaaja ja ballerina sekä muodin intohimoinen kuluttaja. Hempeän naisellinen yhdistettynä kokeilevan särmikkääseen luovat Minnalle tyylin, joka puhuttelee ja kiinnostaa. Vaatekaapin lisäksi tämä kuvankaunis bloggaaja tarjoaa inspiraatiota meikkiin ja kauneudenhoitoon.

Äänestä!

Minna Somero

Tyylikkäin

MUSTARTTU on nuoren miehen lifestyle-blogi, jonka keskiössä ovat kauniit kuvat ja tunnelmointi, tyylivinkkejä unohtamatta. Bloggaajan urbaani elämäntyyli vie mukanaan ja tutustuttaa seuraajansa uusimpiin trendeihin ja ajankohtaisiin ilmiöihin. Valloittavaan Arttuun on helppo ihastua!

Äänestä!

MUSTARTTU

Tyylikkäin

Saijis-blogi tarjoilee loputtoman inspiraationlähteen niin vaatekaappiin kuin meikkipussiin. Tämä bloggaaja osaa pukea trendin kuin trendin säilyttäen samalla omannäköisensä tyylin. Saijan vinkeillä kokemattomampikin pukeutuja ottaa kuumimmat katutyylit haltuun!

Äänestä!

Saijis

Tyylikkäin

Saran tyylissä kohtaavat rentous ja tyylikkyys – tämä nainen tietää, miten pukeutua mukavasti näyttäen kuitenkin upealta! Tyylikäs tummaverikkö luottaa maanläheisiin sävyihin ja pukee mekon kanssa mieluummin tennarit kuin korkkarit.

Äänestä!

Sara Ollila

Tyylikkäin

Yli 10 vuotta mallimarkkinoilla työskennellyt Sofia Ruutu on kansainvälisestikin tuttu kasvo muoti- ja kauneusmaailmassa. Upean Sofian tyyli on klassisen naisellinen leikkisällä twistillä, jossa klassinen yhdistyy sulavasti ajankohtaisiin trendeihin.

Äänestä!

The OOTD Diary

Tyylikkäin

Uusi Kuu on kuin oma maailmansa: vanha talo, narisevat lattiat ja arjen kauniit yksityiskohdat huokuvat maalaisromantiikkaa, joka kutsuu pysähtymään arjen pyörityksessä. Yhtä hurmaava on myös blogin takaa löytyvä kahden lapsen äiti Emilia, jonka seesteinen olemus, ajaton tyyli ja vakuuttavat sisustustaidot luovat inspiroivan kokonaisuuden, josta ammentaa ideoita.

Äänestä!

Uusi Kuu

Tyylikkäin

52 viikkoa, kymmeniä reseptejä ja uusia elämyksiä - 52 weeks of deliciousness -blogissa hypätään Annen ruokaseikkailuihin! Tarjolla on runsaasti helppoja arkiherkkuja, makumatkoja maailmalle, ravintolavinkkejä ja kaikkea muuta herkullista.

Äänestä!

52 weeks of deliciousness

Herkullisin

Annin Uunissa -blogi on täynnä kaikkea kaunista, niin suolaista kuin makeaa. Herkuissa keskitytään kauden teemoihin, juhliin ja muihin oman elämän herkullisiin hetkiin. Blogin takaa löytyy hurmaava Anni, leivontaan ja myöhemmin myös valokuvaamiseen hurahtanut kotileipuri ja esteetikko

Äänestä!

Annin uunissa

Herkullisin

Chocochili on vegaaninen ruokablogi, jossa kokkaillaan herkullista kasvisruokaa rennolla otteella. Bloggaaja itse sanoo olevansa laiska ruuanlaittaja, ja siksi monet blogista löytyvät herkut valmistuvatkin nopeasti ja helposti. Blogin kirjoittajan, Elina Innasen, kynästä on syntynyt myös kaksi vegaania keittokirjaa.

Äänestä!

Chocochili

Herkullisin

Tällä herkkuklinikalla kaksi leipuri-kondiittoreiksi valmistunuttta sokeritohtoria hoitavaa akuuttia makeanhimoa hattaranpinkeillä unelmaherkuilla ja suklaaterapialla! Herkut taiotaan aina pilke silmäkulmassa, ja siksi tämä suussa sulava blogi vetää puoleensa herkkusuita kuin hunaja mehiläisiä.

Äänestä!

Dr. Sugar

Herkullisin

Hannan soppa on hyvänmielen ruokablogi, jossa rakastetaan aasialaisia makuja, innostutaan ruokatrendeistä, syödään sesonkiruokaa ja kokataan perinneruokia. 10-vuotiaan blogin takana on ruoan ammattilainen, pienten kaksosten äiti ja tuore omakotitalon asukas, joka haaveilee viherpeukalosta.

Äänestä!

Hannan soppa

Herkullisin

Jotain maukasta -blogi tarjoaa suussa sulavia reseptejä nokkelalla twistillä ja inspiroivia annoksia ruokaentusiastin maailmasta. Mari on palkittu ruokakuvaaja sekä ruoka-alan rautainen ammattilainen, jolta ei ideoita puutu.

Äänestä!

Jotain maukasta

Herkullisin

Kokit ja potit -ruokablogissa kokataan rennosti, vaikkakin reseptien kehittelyyn ja ruokaan suhtaudutaan intohimolla. Kotikeittiöön haetaan inspiraatiota maailmalta ja ruokaa tehdään helpoista ja hyvistä raaka-aineista, kotitarhan antimia hyödyntäen.

Äänestä!

Kokit ja Potit -ruokablogi

Herkullisin

Peggyn pieni punainen keittiö -blogissa tehdään kotiruokaa ja loihditaan brittiläisia makuja rennolla otteella, pilke silmäkulmassa. Välillä essu heitetään nurkkaan, ja silloin lähdetään reissaamaan pitkin maailmaa! Tämä monipuolinen blogi tempaa mukaansa herkulliselle makumatkalle.

Äänestä!

Pieni punainen keittiö

Herkullisin

Tässä blogissa herkutellaan hyvällä ruoalla ja juomalla – toisinaan vähän terveellisemmin kuin toisin. Ruokatrendien aallonharjalla ratsastavan Alisa W:n mukana pääset mm. tutustumaan eri ruokakulttuurehin, mielenkiintoisiin ravintoloihin ja uusimpaan ruokakirjallisuuteen.

Äänestä!

Suusta suuhun

Herkullisin

Tiskivuoren emäntä on ruokaan rennosti, mutta uteliaan kokeilevasti suhtautuva ruokablogi. Blogissa jaetaan niin herkullisia arkiruokareseptejä kuin hifistellään viinejä ja raaka-aineitakin. Tiskivuoren emännältä poimit parhaat ravintolavinkit sekä inspiroidut kauniista ruokakuvista.

Äänestä!

Tiskivuoren emäntä

Herkullisin

Ananasraasteen bloggaaja/tubettaja Sini ei ota itseään turhan vakavasti. Tämä ilopilleri säväyttää seuraajiaan toinen toistaan hulvattomammillaan sisällöillä, mutta aika ajoin blogin puolella kuitenkin myös vakavoidutaan tärkeiden asioiden äärelle. Nopeasti Suomen somemaailman huipulle noussut Sini ei ujostele kertoa omaa mielipidettään eikä kumartele ketään, mikä vain lisää tämän monipuolisen vaikuttajan kiehtovuutta.

Äänestä!

Ananasraaste

Viihdyttävin

Asikaine-blogissa tempaudut mukaan Tampereelle, jossa remontoidaan vaaleanpunaista puutaloa, puutarhassa istuvat naapurin muijat kotiviineineen ja ovesta ramppaa mummoa, kummia ja putkaria. Kirjoittaja Maiju tarinoi arjen kiekuroista humoristisesti tavalla, joka nostaa kepeämpienkin tekstien kautta esiin sen mikä elämässä todella on tärkeää.

Äänestä!

Asikaine

Viihdyttävin

Kasper Strömman on yksi Suomen tämän hetken suosituimmista miesbloggaajista. Rakastettu Kasper Diem -blogi on tarkkanäköisellä ja huumoripitoisella otteellaan kasvattanut yleisöään jo vuosia, ja onpa tämä lahjakakas kynäniekka huomioitu myös kansainvälisesti. Ajankohtaiset kirjoitukset leviävät usein somessa ja herättävät paljon keskustelua: kirjoittaja tietää, miten yleisön huomio saadaan.

Äänestä!

Kasper Diem

Viihdyttävin

"Kolmistaan on itse tehtyä perunarieskaa, syysyössä nostettuja kuohuviinilasillisia ja peiton alla syötyjä Nutella-purkillisia. Se on likapyykkikasoja, käpertyneitä lempikirjan sivuja, sisustusta, paljettimekkoja, kasvatuspohdintaa, melkein puhki tallottuja tennareita ja suudelmia." Näin kuvailee bloggaaja itseään ja tiivistää blogin sielun täydellisesti. Kirjoittaja Karoliina vangitsee arjen hetket ja kommellukset värikkäiksi tarinoiksi, jotka havainnoivat elämää kutkuttavalla tavalla - pilke silmäkulmassa.

Äänestä!

Kolmistaan

Viihdyttävin

Parikymppinen Mariieveronica lukeutuu Suomen suosituimpiin tubettajiin, ja syystä. Videoillaan tubettaja kertoo elämästään avoimesti ja uskaltaa tarttua myös vaikeisiin aiheisiin. Välillä hullutellaan kepeämpien juttujen parissa, toisinaan pureudutaan pohtimaan syvällisempiä teemoja. Varmaa on, ettei tabuja tällä kanavalla ole!

Äänestä!

mariieveronica

Viihdyttävin

20-vuotias Mikirotta eli Mikael on yksi Suomen kirkkaimmista tubettajista. Mikirotan tubesisältö on hauskaa, viihdyttävää ja pyörii usein ajankohtaisten ja Mikaelille tärkeiden aiheiden ympärillä. Videoissa käsitellään päivän polttavat aiheet ja toteutetaan toinen toistaan hauskempia haasteita. Tekemisestä huokuu suuri sydän ja aitous!

Äänestä!

Mikirotta

Viihdyttävin

Mmiisas valloittaa energisellä ja valovoimaisella olemuksellaan! Lyömättömällä huumorintajulla varustettu Miisa tuottaa videonsa omaleimaisella otteella, jonka onka ansiosta videoiden tunnelma on läpi vuosien säilynyt rentona, aitona ja ihanan miisamaisena. Tältä kanaval löydät varmasti sinua kiinnostavaa sisältöä; vinkkejä kun löytyy aina ruuanlaitosta vaatteisiin ja matkailuun, tunne-elämän kiemuroita unohtamatta.

Äänestä!

mmiisas

Viihdyttävin

NaaG on nimensä mukaisesti "not and average Guy". Nimen takaa löytyvä Janne Naakka on persoona vailla vertaa: tämän miehen vahva ote sometekemiseen on kunnianhimoinen, mutta silti hersyvän humoristinen ja itseironinen. Upeat julkaisut niin blogissa, Youtubessa, Instagramissa kuin muissa somekanavissa tempaavat mukaansa - NaaG koukuttaa kuin hyvä TV-sarja.

Äänestä!

NaaG

Viihdyttävin

Nakit ja mutsi on ruuhkavuosipainotteinen lifestyleblogi, jossa taistellaan arkea vastaan naurulla. Blogin sisältö koostuu tavallisista asioista, niin kuin elämä yleensä. Sovitetaan yhteen tanssiharkkoja, koristreenejä, hammaslääkäreitä ja kaverisynttäreitä. Joskus rakastetaan hektistä perhearkea, ja toisinaan ollaan valmiita ”teippaamaan mukulat jesarilla patteriin”.

Äänestä!

Nakit ja Mutsi

Viihdyttävin

Tämä Suomen ensimmäinen gaylifestyle-blogi on ihastuttanut lukijoitaan jo vuodesta 2010. Lyömättömällä huumorilla ja henkilökohtaisella otteella kirjoittava Eino Nurmisto havainnoi elämää sateenkaarilasit silmillä. Blogi on täynnä hienoja kertomuksia, jotka koskettavat. Ajoittain tekstit nostattavat myös kyyneleet silmiin - joskus naurusta, joskus liikutuksesta. Eino on todellinen tarinankertoja!

Äänestä!

Tämän kylän homopoika

Viihdyttävin

Annieveliina -blogia kirjoittava Anni on ammatiltaan valokuvaaja, mikä huokuukin naisen upean tunnelmallisista kuvista niin blogin kuin Instagraminkin puolella. Anni on omien sanojensa mukaan ikuinen haaveilija, jonka blogista löytyy paljon kuvia asuista sekä syvällisempääkin pohdintaa ihan kaikesta mitä eteen vain tulee.

Äänestä!

Annieveliina

Visuaalisin

Marian blogissa vallitsee sanoin kuvaamattoman lämmin tunnelma. Upeiden kuvien siivittämässä blogissa nautitaan pienistäkin jutuista, pohditaan terveellisen elämän kulmakiviä, iloitaan lapsiperhearjesta ja tehdään arjesta luksusta. Tämä sydämellinen hyvänmielen blogi nostaa hymyn huulille!

Äänestä!

At Maria's

Visuaalisin

Helsinkiläinen valokuvaaja Janita Autio on tuttu nimi monelle somea aktiivisesti seuraavalle. Tämä monia bloggaajia ja musiikkiartisteja kuvannut kuvaaja elää unelmaansa omien sanojensa mukaan "rohkeutensa ja intohimonsa ansiosta". Glitteristä, auringonvalosta ja ihmisten tarinoista inspiroituva Janita hurmaa kiehtovalla persoonallaan sekä tarinallisilla kuvillaan.

Äänestä!

Janita Autio

Visuaalisin

Bloggaaja, tubettaja ja valokuvaaja Jere Viinikainen lukeutuu Suomen lupaavimpien miesvaikuttajien joukkoon. Vahvalla visuaalisella silmällä varustettu Jere on määrätietoisesti rakentanut itselleen monikanavaisen brändin. Laadukkaat sisällöt tarjoilevat inspiroivan maailman estetiikannälkäisille.

Äänestä!

Jere Viinikainen

Visuaalisin

Jo's Secret -blogin kaunis ja tarkkaan viimeistelty ulkoasu ihastuttaa ja inspiroi katselijaansa. Harmoninen tunnelma välittyy niin teksteistä, kuvista kuin ihastuttavasta Johannasta. Tämä yhtenäinen, silmiähivelevä linja jatkuu lahjakkaan naisen jokaisessa somekanavassa, joita voisi selailla loputtomiin.

Äänestä!

Jo's Secret

Visuaalisin

MAMI GO GO -blogi on erinomainen osoitus siitä, että arjen realismiakin voi kuvata kauniisti ja koreilematta. Mintun raikkaat kuvat ovat kuin tarinaa kertovia välähdyksiä arjen eletyistä hetkistä ja ne soljuvat sujuvasti välillä raskaidenkin aiheiden äärellä.

Äänestä!

MAMI GO GO

Visuaalisin

Musta ovi blogin takana vaikuttava Marja Wickman on AD, sisustussuunnittelija, visualisti ja valokuvaaja, jonka pettämätön visuaalinen silmä näkyy suoraan blogin upeassa sisällössä. Tässä designblogissa inspiroidutaan skandinaavisesta minimalismista ja nautitaan estetiikan ilosta.

Äänestä!

Musta Ovi

Visuaalisin

Pellavaa ja pastellia -blogin kuvat ovat suoraan kuin sisustuslehdestä! Vanhaan kouluun rakennetussa upeassa kodissa vallitsee hempeän pastellinen värimaailma ja romanttinen tunnelma, josta haluaa ammentaa sisustusinspiraatiota myös omaan kotiin. Eheä kokonaisuus jatkuu myös suositulla Instagram-tilillä, jonka kuvat ovat kuin karkkia silmille.

Äänestä!

Pellavaa ja pastellia

Visuaalisin

Viena K on helsinkiläinen muusikko, bloggaaja ja esteetikko, jonka blogin persoonnallisen kauniit kuvat ovat suoranaista visuaalista ilotulitusta. Blogi on esteetikon tyyssija, jossa kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa ja mielenkiintoiset yksityiskohdat saavat palaamaan blogin pariin aina uudelleen.

Äänestä!

Viena K

Visuaalisin

Hyvinvointiblogi Vilma P. on hyvinvoinnin keidas, jossa lepää niin silmä kuin mielikin. Vilman kuvat ovat kuin postikortteja, jotka tuovat maailman eri kolkat kauniina omaan olohuoneeseen unohtamatta herkullisen upeita ruokakuvia, jotka innostavat panostamaan omankin lautasen sisältöön.

Äänestä!

Vilma P.

Visuaalisin

Sandran 5 inch and up on maailmaluokan muotiblogi, jota seuraavat niin muodin ammattilaiset kuin julkkiksetkin. Vuonna 2010 perustettu blogi tunnetaan kansainvälisesti ja viime kesänä muotilehti Marie Claire nostikin sen nettisivuillaan kaikkien aikojen kahdenkymmenen ”Älä missaa” -blogin joukkoon.

Äänestä!

5 Inch and Up

Edelläkävijä

Alexa Dagmar on nimi, joka tunnetaan blogimaailman ulkopuolellakin. Alexan supersuosittu blogi on päivittynyt joka päivä vuodesta 2011 eikä suosiolle näy loppua. Uusimpana aluevaltauksena Alexa hyppäsi kirjailijan saappaisiin ja julkaisikin viime vuonna ensimmäinen kirjansa. Jäämme odottamaan, mitä on luvassa seuraavaksi!

Äänestä!

Alexa Dagmar

Edelläkävijä

Annika O. -blogi on kasvanut vakuuttavalla tavalla kirjoittajansa mukana, aina teinivuosista aikuiseksi nuoreksi naiseksi. Suomen suosituimpiin somevaikuttajiin lukeutuva Annika yhdistää blogissaan tyylikkäät asukuvat ja kauneusjutut sulavasti nuoren naisen onnen hetkiin ja kasvukipuihin. Tähän hurmaavaan persoonaan on helppo ihastua!

Äänestä!

Annika Ollila

Edelläkävijä

Linda Juhola on tukholmalaistunut suomalaiskaunotar, joka blogannut jo lähes kymmenen vuoden ajan. Suosittu blogi tarjoaa laadukasta sisältöä aina muodista ruokaan ja treeneistä matkailuun ammattimaisella otteella. Lindan takana seisoo uskollinen lukijakunta, jonka kanssa jaetaan niin arjen ilot kuin surutkin.

Äänestä!

Linda Juhola

Edelläkävijä

Elämänmakuinen Magicpoks on vuonna 2009 perustettu uraauurtava lifestyle-blogi, jonka sisältö koostuu arjen oivalluksista ja rehellisistä teksteistä. Kirjoittaja Maj tarttuu teksteihin rennolla otteella ja tarjoaa uskollisille lukijoilleen monipuolisen kattauksen aina lapsiperheen arjesta muotivinkkeihin.

Äänestä!

Magicpoks

Edelläkävijä

Marianna on yksi blogimaailman pioneereista, joka aloitti kansainvälisestikin tunnetun bloginsa kirjoittamisen jo yli 10 vuotta sitten. Tämä henkilöbrändiksi kasvanut trendsetter on säilyttänyt blogissaan oman tyylin ja pysynyt uskollisena omille mielenkiinnonkohteilleen blogimaailman muutosten tuulissa.

Äänestä!

Mariannan

Edelläkävijä

MouMoun tarina alkoi jo yli 8 vuotta sitten ja se on jatkunut samalla rehellisellä linjalla aina tähän päivään asti. MouMoun takana häärivä Iina jakaa blogissaan avoimesti elämänsä ilot ja surut sekä taistelee blogien kiiltokuvamaisuutta vastaan. Tässä blogissa ei tunneta sensuuria ja siksi se onkin niin ihanan elämänmakuinen.

Äänestä!

MouMou

Edelläkävijä

Strictly Style -tyyliblogi tuo lepohetken arjen kiireiden keskelle. Hanna on sulavasti samaan aikaan niin äiti, vaimo kuin menestyvä uranainenkin. Bloggaajan matkassa estetiikan ystävät ovat jo vuosia päässeet kurkistamaan naisen kiehtovaan elämään aitiopaikalta.

Äänestä!

Strictly Style

Edelläkävijä

Tickle Your Fancy on tuikkinut Suomen blogitaivaalla jo vuosien ajan. Sporttisen Saran blogista löytää hyvinvoinnin ja trendien lisäksi myös tarinoita arjen kommelluksista ja fiiliksiä upeiden reissumaisemien keskeltä. Sara on myös äärettömän taitava valokuvaaja, mikä näkyy blogin sisällössä visuaalisesti upeana kokonaisuutena.

Äänestä!

Tickle Your Fancy

Edelläkävijä

Uinon blogi on sekoitus muotia, omaa elämää, hulvatonta huumoria, videoita, huikeita kuvia ja naisellisia juttuja! Miltei 8 vuotta blogannut Uino on värikäs persoona, johon henkilöityvät vahvasti myös bloggaajan ammattitaidolla päivitetyt somekanavat. Tätä superpakkausta osaavat arvostaa myös uskolliset fanit, joita vuosien varrella on kertynyt vaikuttava joukko.

Äänestä!

Uino

Edelläkävijä

Boheemi eli Max Blomfelt on raketin lailla nouseva tubetähti, jonka videoiden sisältö on täynnä huumoria ja hyvää fiilistä. Tämä nuori mies ei pelkää heittäytyä tuhansien silmäparien edessä saatika ota itseään liian vakavasti. Yksi Boheemin tunnetuimmista tempauksista on ihastusta herättänyt ystävänpäiväyllätys ilkeitä kommentteja saaneelle 13-vuotiaalle tytölle.

Äänestä!

Boheemi

Tulokas

E2O-blogi on kemiallinen sekoitus elämän erilaisia alkuaineita, joita hämmentelee yhteen Iholla ja Jaksa paremmin -tv-sarjoista tuttu Esko Kyrö. Ajoittain mukana seikkailee myös 6-vuotias tytär. Blogista löytyy tyyliä, kohellusta, sisustusta, vääränkokoisia kurahaalareita sekä katastrofikokkausta, unohtamatta syvällisiä pohdintoja täysin uuden elämäntilanteen edessä.

Äänestä!

E20

Tulokas

22-vuotias Henry Harjusola on itseoppinut meikkitaiteilija, jonka jatkuvasti kasvavalla Instagram-tilillä on yli 48 000 seuraajaa ja YouTube-kanavalla reilu 71 500 tilaajaa. Kauneusvlogia pitävä Henry inspiroi seuraajiaan upealla tyylillään ja haluaa toimia esikuvana muille. Henry voitti elokuussa 2016 järjestetyissä Tubecon Awardseissa Vuoden kauneuskanava -palkinnon.

Äänestä!

Henry Harjusola

Tulokas

Joona Hellman on tullut tutuksi niin Snapchatista kuin YouTubenkin puolelta. Tämä 21-vuotias sanavalmis ja positiivinen nuori on aidosti oma itsensä ja kannustaa muitakin tekemään juuri sitä, mikä itsestä tuntuu parhaalta. Joonan motto kuuluukin: "Just go for what you want to do, 'cause at the end of the day the person who has to be happy, is you."

Äänestä!

Joona Hellman

Tulokas

Pesojoonas YouTube -kanavan takaa löytyy Snapchatista tutuksi tullut rempseä Joonas Pesonen, jonka positiivinen elämänasenne huokuu kaikista miehen somekanavista. Joonaksen YouTube -kanavan keskiössä on oman jutun löytäminen ja videoilla vieraileekin henkilöitä eri aloilta.

Äänestä!

Pesojoonas

Tulokas

"PS Olen vegaani" on kokkailua, kauppareissuja, erilaisia tempauksia, tuotesuosituksia ja vinkkejä. Paju ja Minni haluavat osoittaa, ettei vegaaniuden tarvitse olla tylsää tai vaikeaa. Tälle kanavalle ovat tervetulleita kaikki sellaisena kuin ovat - aina ituhipeistä lihanleikkaajiin.

Äänestä!

PS Olen vegaani

Tulokas

Ristiote on kahden intohimoisen personal trainerin, Joonas Haapasaaren ja Joosua ”Jope” Visurin perustama sporttikanava, jonka viihdyttävistä videoista jokainen voi hakea itselleen tietoa ja motivaatiota. Ristiote tarjoaa seuraajilleen mm. vinkkejä ravintoon, treeniin ja lepoon liittyen rennolla fiiliksellä ja ripauksella huumoria.

Äänestä!

Ristiote

Tulokas

Sita Salminen kirjoitti Starry eyes -nimistä blogia noin viisi vuotta, kunnes innostui viime keväänä videoista ja siirtyi kokonaan YouTuben puolelle. Pirteän 24-vuotiaan kanavalta löytyy hyvin monipuolista sisältöä arkisista asioista, treenaamisesta ja hyvinvoinnista sekä myös haastevideoita sekä vierailevia tähtiä.

Äänestä!

Sita Salminen

Tulokas

Uusi Muusa on kahden naisen raikas ja rehellinen uuden ajan media lukijalle, joka kaipaa verkkoon aidosti innostavaa sisältöä. Uusi Muusa on vastaisku blogien hattaramaailmaan ja se tarjoaakin aidon rehellistä sisältöä niin suhteista, kodista, tyylistä, kulttuurista, ruuasta ja juomasta kuin ihmismielen liikkeistäkin.

Äänestä!

Uusi Muusa

Tulokas

Viimeistä murua myöten on hyvän mielen ruokablogi, jossa jaetaan iloa ja inspiraatiota kasvisruokapainotteiseen kokkailuun ja syntisen hyviin herkkuihin. Upean viimeistellyt kuvat ja kutkuttavan mielenkiintoiset ja ajankohtaiset reseptit ovat tulleet huomatuksi yhä laajemmalla ja blogin suosio onkin kasvanut päätä huimaavaa vauhtia.

Äänestä!

Viimeistä murua myöten

Tulokas