Äänestys

Inspiration Blog Awards palkitsee jälleen vuoden inspiroivimmat bloggaajat, tubettajat ja muut säkenöivät somevaikuttajat. Kuka on vuoden persoonallisin, entä visuaalisin? Kuka uskaltaa ottaa kantaa, entä kuka palkittiin vuoden tulokkaana? Katso kunkin sarjan TOP-3 -ehdokkaat!
KATSO VOITTAJAT

Inspiration Blog Awards -yleisöäänestys on nyt päättynyt! Voittajat palkittiin lauantaina 14.4. järjestetyssä Inspiration Blog Awards -gaalassa. 

Katso sarjojen voittajat täällä >>

VOITTAJAT PALKITSI:

 

Alexa Dagmar, 25, on yksi Suomen ensimmäisistä ammattibloggaajista. Tyylikkään blogin suurta suosiota selittävät Alexan vahvat taidot valokuvaajana, visualistina ja someosaajana. Bloggaamisen ohella Alexa on myös julkaissut “Nuoren Naisen Opas” -nimeä kantavan esikoisteoksensa, joka on lempeä ja inspiroiva opas siitä, miten luoda itselle hyvä ja mieluisa elämä.

Äänestä!

Alexa Dagmar

Tyylikkäin

Annika Ollila on 22-vuotias kalliolaistunut lahtelainen, joka ei osaisi enää kuvitella asuvansa muualla. Tämän supersuositun bloggaajan sydäntä lähellä ovat erityisesti matkustaminen, oma koira, pasta carbonara, mukava sohva sekä rikosdokumentit. Ja myös blogi, joka on ollut suuri osa Annikan elämää jo vuodesta 2008 lähtien – ensin rakkaana harrastuksena ja sittemmin kokopäivätyönä.

Äänestä!

Annika Ollila

Tyylikkäin

By Didem -blogi on hyvän mielen paikka, jossa pääsee lukemaan kirjoittajan ajatuksista, tyylistä sekä intohimosta muotiin ja hyvinvointiin. Tyyli-ikoniksikin luonnehdittu Didem vaikuttaa ja inspiroi aidolla olemassaolollaan ja antamalla palan itsestään lukijoille.

Äänestä!

By Didem

Tyylikkäin

Ilona on19-vuotias lukiota käyvä abi, jonka supersuositulla kanavalla isossa osassa ovat tubettajan omat mielenkiinnon kohteet, kuten muoti, kauneus, kasvisruoka, urheilu ja hyvinvointi. Helposti lähestyttävän ja energisen Ilonan tyylissä näkyvät kauden inspiroivat trendit sekä rentous, jota ei voi kuin ihailla.

Äänestä!

ILONA

Tyylikkäin

Parikymppinen Helsingissä asuva Johanna bloggaa ammatikseen. Sydämellinen nuori nainen jakaa blogissaan arkeaan esteettisten kuvien ja kauniisti kirjoitettujen tekstien muodossa. Elämän fiilistely, matkailu, kauniit asiat, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja klassiset asut ovat Johannan blogin kulmakiviä.

Äänestä!

Johanna Turpeinen

Tyylikkäin

Videoihinsa sisältöä lifestylesta, urheilusta ja vegaanisesta maailmasta ammentava Julia Ahonen jakaa videoillaan inspiraatiota hyvinvointiin, treeniin ja arkeen ylipäätään. Tämä tubetähti puhuu myös avoimesti eettisyydestä ja ekologisuudesta mm. vaatetuotantoon liittyen, ja kannustaa omalla esimerkillään tekemään parempia ostospäätöksiä.

Äänestä!

Julia Ahonen

Tyylikkäin

Suosittu bloggaaja Kira Kosonen saa ideoita tyyliinsä tarkkailemalla ympäristöään. Kiraa inspioivat esimerkiksi tyylikkäät tyypit kadukuvassa sekä tyylitaiturit ympäri maailmaa, joihin hän matkustellessaan törmää. Omaa tyyliään bloggaaja kuvaa "rennon rokahtavaksi", mutta välillä pukeudutaan myös todella naisellisiin kokonaisuuksiin - ihan tasapainon vuoksi.

Äänestä!

Kira Kosonen

Tyylikkäin

Linda Juhola on tukholmalaistunut suomalaiskaunotar, joka jakaa uskollisen lukijakuntansa kanssa arjen ilot ja surut – muotia, herkullista ruokaa, hikisiä treenejä ja aurinkoisia lomia unohtamatta. Linda on jakanut lukijoidensa kanssa elämäänsä muotijulkaisukelpoisten valokuvien kera jo lähes kymmenen vuoden ajan. aurinkoisia lomia unohtamatta! Linda on jakanut lukijoidensa kanssa elämäänsä muotijulkaisukelpoisten valokuvien kera jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Äänestä!

Linda Juhola

Tyylikkäin

Mariannan–blogi on yksi Suomen suosituimmista inspiraation lähteistä nuorten naisten keskuudessa. Myös kansainvälisesti tunnetun Mariannan blogin pääpaino on kauniissa ja inspiroivissa asukuvissa, jonka lisäksi blogista löytyy tunnelmallisia otoksia parikymppisen naisen arkielämästä.

Äänestä!

Mariannan

Tyylikkäin

Metti on muoti- ja lifestylebloggaaja Helsingistä. Blogissaan Metti jakaa lukijoiden kanssa suurimmat intohimonsa, muodin ja tyylin asukuvien kera.

Äänestä!

Metti Forsell

Tyylikkäin

Milla Kuoksan Lack of Colour on intohimosta muotiin ja pukeutumiseen syntynyt blogi, jonka tavoite on inspiroida ja antaa ideoita lukijansa arkeen ja asuvalintoihin.

Äänestä!

Milla Kuoksa

Tyylikkäin

Mmiisas-kanavan takaa löytyy 23-vuotias tamperelainen puheviestinnän opiskelija, joka haluaa jakaa palan elämästään muiden kanssa. Tämä suosittu tubetähti tekee videoita puhtaasti omaksi ilokseen, kehittyäkseen sisällöntuottajana ja viihdyttääkseen muita ihmisiä. Miisa on rohkeasti oma itsensä, joka näkyy myös inspiroivan nuoren naisen rennossa tyylissä!

Äänestä!

Mmiisas

Tyylikkäin

Mustarttu-blogin takaa löytyy nuori tyyli-intoilija, lifestyle-bloggaaja ja somevaikuttaja, joka rakastaa pitkiä lentomatkoja sekä hiekkarantoja - omaa kotikaupunkiaan Helsinkiä unohtamatta. Kamera kulkee kädessä ikuistaen elämän parhaat hetket kuviksi ja fiilisfilmeiksi.

Äänestä!

Mustarttu

Tyylikkäin

Janne on juuri kuin oma kanavansa; not an average guy. Hänen persoonallinen tyylinsä ja omaperäinen, pureva huumori ovat suoneet hänelle vankan ja uskollisen fanijoukon.

Äänestä!

naaG

Tyylikkäin

Kolmekymppinen Jenni nauttii elämästään intohimoinaan muoti, tyyli, kauneus, sisustus, musiikki, taide ja kulttuuri, etsien siinä sivussa liikunnan iloa ja hyvää oloa.

Äänestä!

Pupulandia

Tyylikkäin

Matkustelu, muoti ja hyvinvointi ovat ammatikseen bloggaavan Saran elämän keskiössä. Parikymppinen helsinkiläinen esittelee blogissaan kauniisti sisustettua kotiaan ja tyylikkäitä asukuvia, jakaa kauneusvinkkejä sekä erilaisia reseptejä. Sara on erittäin taitava valokuvaaja ja hänen seuraajansa saavatkin nauttia ammattimaisista valokuvista postaus toisensa jälkeen.

Äänestä!

Sara Ollila

Tyylikkäin

Strictly Style -tyyliblogi on suunnattu kaikille estetiikasta nauttiville, jotka kaipaavat pientä lepohetkeä arjen kiireiden ja todellisten haasteiden keskelle.

Äänestä!

Stricly Style

Tyylikkäin

Sara on trendeihin ja liikuntaan (hyvällä maulla) addiktoitunut tapahtuma-altis smoothieiden suurkuluttaja. Hyvinvoinnin ja trendien lisäksi blogissa jaetaan matkavinkkejä ja noloja tankkaustarinoita, patikoidaan luonnossa ja fiilistellään auringonlaskuja, lakataan varpaankynsiä ja nautiskellaan arjen kauniista asioista.

Äänestä!

Tickle Your Fancy

Tyylikkäin

Huumorintajuinen ja hullutteleva Aino on ainutlaatuinen persoona Suomen somevaikuttajien joukossa. Blogiaan päivätyökseen kirjoittava helsinkiläinen on bloginsa sekä muiden somekanavien kautta onnistunut luomaan ympärilleen Uinoa superstaran lailla fanittavan yhteisön.

Äänestä!

Uino

Tyylikkäin

Tässä blogissa tarinoi Vaasassa asuva ryhmäliikuntaohjaaja ja personal trainer Aino, jonka postauksista löydät loputtomasti inspiraatiota urheilun, ravinnon ja terveellisten elämäntapojen saralla. Ainosta onkin monele lukijalle muodostunut virtuaalinen luottovalmentaja, joka tarjoilee kattavasti terveellisiä reseptejä, treeniohjelmia sekä vastauksia liikuntaa ja ravintoa koskeviin kysymyksiin.

Äänestä!

Ainon tarinoita treenaamisesta

Energisin

"Olen ennemminkin anti-fitness, kuin fitness: olen positiivisen kehonkuvan, kehon kuuntelun, itsensä hyväksymisen, inhimillisen arjen ja jaksamisen sekä hyvien vibojen lähettiläs." Näin kirjoittaa Kira, hyvinvoinnin monitoimiammattilainen. Tästä blogista löydät konkreettisia vinkkejä terveytesi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Tietoa, joka on höystetty ajatuksilla, näkökulmilla ja valmennuskokemuksella.

Äänestä!

Coachingkira

Energisin

Eveliina on 27-vuotias urheilija ja valmentaja, joka jo vuosien ajan on kirjoittanut Eevsku-blogiinsa hyvinvoinnista, treenaamisesta, ravinnosta ja kilpaurheilusta. Välillä Eveliinan mukana myös matkustellaan ja pohditaan elämää syvällisemmin. Tämän energisen supernaisen elämää seurataan aktiivisesti sekä blogissa, Instagramissa että Youtubessa!

Äänestä!

Eevsku

Energisin

Tätä iloista ja energistä blogia kirjoittaa 23-vuotias joensuulainen nainen, jonka sydämen treenaus, terveellinen ruoka ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat vieneet mennessään. Blogista löydät niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin hyvinvointiin painottuvia postauksia ripauksella huumoria, itsekritiikkiä ja lifestyleä.

Äänestä!

Emma Karoliina

Energisin

Myös Funfitfash-nimellä tunnettua blogia pitää 29-vuotias vaimo, äiti, IT-konsultti ja kissan täysipäiväinen palvelija. Blogista löydät kaikkea naisellista niin sisustuksen, kosmetiikan kuin muodinkin parista sekä pienen ripauksen perhelifestylea. Liikunta ja hyvinvointi ovat lähellä kirjoittajan sydäntä ja kuntosali onkin bloggaajan tärkeä harrastus.

Äänestä!

Fun, Fitness and Fashion

Energisin

Jami Ruokamo on positiivisuudellaan hurmaava nuorimies, jonka energiseltä Instagram-kanavalta löydät treeniä, tyyliä ja arjen inspiraatiota!

Äänestä!

Jami Ruokamo

Energisin

Jannin blogissa tutustutaan nuoren yrittäjänaisen sporttiseen ja vauhdikkaaseen elämään, jossa pääosaa näyttelevät mielenkiintoiset ja monipuoliset työt ja projektit, valkoinen pieni toy-villakoira Harri, sporttailu, ystävät ja matkustelu - hyvää ruokaa unohtamatta. Teksteistä löydät aidon rehelliset kertomukset niin elämän ilotulituksista kuin vastoinkäymisistä.

Äänestä!

Janni Hussi

Energisin

Laura Peippo on 26-vuotias pienen pojan äiti Leviltä. Tämä valmentaja, bloggaaja sekä kolmen kuntosalin ja yhden joogastudion omistaja rakastaa haastaa itseään sekä oppia ja kehittää uutta. Lauran intohimona ovat estejuoksukisat ja sitä kautta myös oma Arctic Challenge -kisa Levillä.

Äänestä!

Laura Peippo

Energisin

Laurarosilla on elämänjanoinen ja innokas taiteilijaluonne, joka rakastaa hyvää ruokaa, liikkumista, kauniita kuvia, kahvia kauramaidolla sekä musiikkia, joka iskee suoraan sieluun. Tältä raikkaalta kanavalta löydät suurimmaksi osaksi lifestyle- ja hyvinvointiteemaisia sisältöjä, aina vlogeista kokkailu- ja treenivideoihin. Lauran blogi ja YouTube-kanava kannattaa myös käydä tsekkaamassa!

Äänestä!

Laurarosilla

Energisin

Linda Manuella on 24-vuotiaan kreikkalais-suomalaisen ilopillerin lifestyleblogi, joka käsittelee kirjoittajan omia intohimoja. Postauksissa keskitytään niin muotiin, kauneuteen kuin urheiluunkin sekä Linda Manuellan arkeen mediapersoonana, valmentajana ja SM-tason bikini fitness -kilpailijana.

Äänestä!

Linda Manuella

Energisin

Monna-blogin takaa löytyy pienen tyttölapsen äiti, personal trainer, bloggaaja ja yksityisyrittäjä. Monna kannustaa blogissaan lukijoitaan olemaan rohkeasti omanlaisiaan. Blogissa tartutaan asioihin positiivisuuden kautta ja Monna tahtoo motivoida myös lukijoitaan hyvinvointiin. Kantavia teemoja blogissa ovat äitiys, treeni ja positiivinen kehonkuva. Liikunta ja hyvinvointi ovat sekä Monnan harrastus että työ.

Äänestä!

Monna

Energisin

Nanna Karalahti on 29-vuotias sporttinen pienen pojan äiti. Tämä energinen nainen rakastaa liikuntaa, mikä johtuu pitkälti lapsuuden urheiluharrastuksista. Aikuisiällä urheilusta on tullut Nannalle työ, jossa hän vetää ryhmäliikuntatunteja ja ohjaa asiakkaitaan omalla nettitreenivalmennuskonseptillaan.

Äänestä!

Nanna Karalahti

Energisin

Positiivisen ja iloisen Pernillan kanavalla seurataan suositun tubettajan energistä elämää! Kanavalla katsellaan videoita monipuolisista, urheilupainotteisista aiheista. Pernilla puhuu avoimesti myös vaikeista aiheista, kuten lukihäiriöstään ja vakavasta urheiluvammasta, joka sai tubettajan 10-vuotiaana jättämään rakkaan kilpavoimisteluharrastuksen.

Äänestä!

Pernilla Böckerman

Energisin

Piia Pajunen on 27-vuotias urheilija, bloggaaja, vastavalmistunut diplomi-insinööri, valmentaja, somevaikuttaja ja yrittäjä Tampereelta. Tässä blogissa puhutaan treenaamisesta, ravinnosta ja kattavasti elämästä ylipäätään. Kirjoittaja rakastaa elämän pieniä asioita kuten kahvia, värikkäitä huulipunia, jäätelöä ja Netflix-sarjoja. Piian sanoin: "Elämä on joskus hämmentävää ja yllätyksiä täynnä, mutta hei, niin olen minäkin! ;)"

Äänestä!

Piia Pajunen

Energisin

Sita on 25-vuotias Helsinkiin muuttanut Rovaniemen kasvatti. Pirteältä YouTube-kanavalta löytyy arkisia asioita, liikuntaa, hyvinvointia sekä haastevideoita ja vierailevia tähtiä. Tämä valloittava tubettaja rakastaa treenaamista, mainosten analysoimista, kahvia, kieliä ja kielitiedettä, pikkupossuja ja vanhoja, suloisia pappoja, kaikenlaisten asioiden suunnittelemista kalenteriin sekä tietysti omaa poikaystävää, perhettä ja ystäviä.

Äänestä!

Sita Salminen

Energisin

Hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Nana jakaa blogissaan treeni- ja ravintovinkkejä sekä kirjoittelee hyvinvointiin ja elämään liittyvistä aiheista rennolla otteella - ei pipoa kiristellen. Nana on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, joka suosii valmennuksessaan elämäntapamuutoksia pikadieettien sijaan.

Äänestä!

Super fit me

Energisin

"Uskon siihen, että kun tekee hyvää muille, muutkin tekevät sinulle. Ole muille sellainen ihminen kuin haluat heidän olevan sinulle." Näin kirjoittaa 40-vuotias Jenny, jonka meriittilista on pitkä. Tämä upealla elämänasenteella varustettu hyvinvointibloggaaja on myös luennoitsija, toimittaja, ryhmäliikuntaohjaaja, FAF -personal trainer sekä kolmen tyttären äiti.

Äänestä!

Vastaisku ankeudelle

Energisin

"Suurin päämääräni on inspiroida ja rohkaista ihmisiä omien unelmien tavoitteluun ja kuuntelemaan sydäntään. Uskon, että meissä on paljon enemmän potentiaalia kuin tiedämmekään." Tätä mieltä on intohimoisesti töihinsä suhtautuva Vilma. Nykyisin yrittäjänä toimivaa bloggaajaa kannattaa kuunnella: tämä aikaansaava nainen kun on työskennellyt mm. valokuvaajana, somevastaavana ja toimittajana, unohtamatta 10 vuoden työkokemusta ammattimallina.

Äänestä!

Vilma P.

Energisin

52 viikkoa, kymmeniä reseptejä ja uusia elämyksiä! Blogin takaa löytyy kolmekymppinen Anne, kroonista matkakuumetta poteva ruokaintoilija, jonka lempiharrastus on syöminen sekä uusista keittiövempaimista haaveilu. Tästä blogista löydät ruokaseikkailuja, helppoja arkiherkkuja, makumatkoja maailmalle, ravintolavinkkejä ja muuta herkullista.

Äänestä!

52 weeks of deliciousness

Herkullisin

Blogin takana vaikuttaa 31-vuotias Anni, leivontaan ja kuvaamiseen hurahtanut kotileipuri ja yrittäjä. Anni leipoo kaikkea kaunista, niin suolaista kuin makeaa. Herkuissa keskitytään usein kauden teemoihin, juhliin ja elämän herkullisiin hetkiin. Vaikka Annin reseptit ovat nopeasti saavuttaneet suuren yleisön suosion, on blogi kirjoittajalleen edelleen se ikioma reseptikirja.

Äänestä!

Annin uunissa

Herkullisin

Chocochili on vegaaninen ruokablogi, jossa kokkaillaan herkullista kasvisruokaa rennolla otteella. Blogin kirjoittaja, Elina Innanen, sanoo olevansa laiska ruuanlaittaja ja siksi monet blogista löytyvät herkut valmistuvatkin nopeasti ja helposti. Aktiivisesti päivittyvän blogin lisäksi Elinan kekseliäissä käsissä on syntynyt jo kolme vegaania keittokirjaa!

Äänestä!

Chocochili

Herkullisin

Hannan soppa on hyvänmielen ruokablogi, jossa rakastetaan aasialaisia makuja, innostutaan ruokatrendeistä, syödään sesonkiruokaa, kokataan perinneruokia ja reissataan ruuan perässä niin koti- kuin ulkomaillakin. 10-vuotiaan blogin takana on ruuan ammattilainen, ruokakirjailija, pienten kaksosten äiti ja tuore omakotitalon asukas, joka haaveilee viherpeukalosta ja syö salaa pikanuudeleita.

Äänestä!

Hannan soppa

Herkullisin

"Vuonna 2011 syntyi Jotain maukasta. Blogi, jonka nimi kuvastaa laittamieni ruokien makumaailmaa. Blogi, jossa kirjoitetaan ruoasta ja viinistä, hehkutellaan ruokaelämyksiä. Innostutaan ja intoillaan." Jotain maukasta -blogin takaa löytyy Mari Moilanen, makumaailman monitaituri, joka bloginsa lisäksi tekee keittokirjoja, opettaa ruokavalokuvausta ja työskentelee ruoka- ja viinitoimittajana.

Äänestä!

Jotain maukasta

Herkullisin

Kokit ja Potit -ruokablogissa keskiössä ovat suoraviivaiset reseptit helposti saatavista raaka-aineista. Ote on rento, vaikka kokkailuun ja reseptien kehittelyyyn suhtaudutaankin intohimoisesti. Blogissa pohditaan myös kasvun ihmeitä keittiöpuutarhassa ja haetaan inspiraatiota kotikeittiöön maailmalta.

Äänestä!

Kokit ja potit

Herkullisin

Kulinaari-blogin takaa löytyy helsinkiläinen kotikokki, jonka suuri intohimo on aina ollut hyvä ruoka, sen valmistaminen ja siitä nauttiminen. Blogissa nähdään niin kokkailun parhaita paloja kuin myös vähemmän hohdokkaita hetkiä. Kuvia, reseptejä, vinkkejä, elämyksiä, huomioita ja kaikkea siltä väliltä.

Äänestä!

Kulinaari

Herkullisin

Liemessä-blogista löydät yksinkertaista maistuvaa ruokaa hyvistä raaka-aineista - pilke silmäkulmassa! Reseptien lisäksi blogi päivittyy ravintola-arvosteluilla, ruokamatkaraporteilla sekä veden kielelle nostattavilla ruokakuvilla. Arkea ei aina helpota Nirso ruokapöydässä. Elämän pitävät aktiivisena kaikkiruokainen Mini ja perustaapero Herra Simpukka.

Äänestä!

Liemessä

Herkullisin

Vuoden 2016 alussa kasviperäinen ruoka vei Minnin ja Pajun mennessään. Sitten oli aika omistaa vegeruualle oma kanavansa. PS Olen vegaani pitää sisällään helppoja reseptejä, hyödyllisiä vinkkejä sekä tietoa veganismista - ja jotta homma ei menisi ihan vakavaksi, jaetaan kanavalla tämä kaikki ilon ja huumorin kautta.

Äänestä!

PS Olen vegaani

Herkullisin

Tinskun keittiössä puuhailee monessa sopassa keitetty IT-alan ammattilainen, joka laittaa aivot narikkaan kokkaamalla ja bloggaamalla. Blogissa tarjoillaan ruokaa, juomaa, elämänsuolaa ja kaikkea siltä väliltä - tietysti pilke silmäkulmassa. Blogista löydät myös paljon gluteenittomia ja vähähiilarisia reseptejä!

Äänestä!

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Herkullisin

Tervetuloa puhtaiden nautintojen pariin. Vanelja tarjoaa uutta inspiraatiota terveelliseen ruokailuun ja hyvään elämään Virpi Mikkosen kepeällä elämän ilolla maustettuna. Supersuositun Vaneljan Instagram tuo veden kielelle ja ihastuttaa meillä ja maailmalla.

Äänestä!

Vanelja

Herkullisin

Vapun keittiöstä löytyy tv- ja radio-ohjelmista monille tuttu Vappu Pimiä, joka viime vuosina on päässyt toteuttamaan haavettaan työskennellä myös ruoan parissa. Vapun blogissa tehdään sitä ruokaa, mitä kokin kotona syödään. Aamiaista, arkiruokaa ja vähän parempaa viikonlopuille, leivontaa unohtamatta. Idea kuitenkin on, että kaikki syntyy helposti ja yksinkertaisesti, ilman hermojen menetystä.

Äänestä!

Vappu keittiössä

Herkullisin

Haluatko inspiraatiota kokkauksiin? Vieraita tulossa? Haluaisitkö löytää herkullisia kasvisruokareseptejä? Oletko kyllästynyt niihin lukuisiin arkisiin samana toistuviin pastabologneseihin? Jos nyökkäsit yhteenkin vaihtoehtoon, on Viimeistä murua myöten blogi juuri sinulle. Sinulle, joka etsit jotain hieman tavanomaisesta poikkeavaa ja herkullista!

Äänestä!

Viimeistä murua myöten

Herkullisin

Lahtelainen Arttu Lindeman on tuttu kasvo limupullon kyljestä, pelikorteista, YouTubesta ja Spotify-listalta. Vaikka mies on vasta hieman päälle parikymppinen, on titteleitä joka sormelle. Rap-artisti, tubettaja, julkkis - tämä Suomen Chigacon kasvatti valloittaa sydämiä persoonallaan, musiikillaan ja välittömällä meiningillään.

Äänestä!

Arttu Lindeman

Persoonallisin

"Staying fabulous is a 24/7 full-time job." Näin sanoo Britney Sumell, jonka kanavalta ei glamouria, säihkettä tai ihania meikkivinkkejä puutu! Kanavallaan Sumell ottaa myös kantaa suvaitsevaisuuden puolesta. Britney on rohkeasti oma itsensä ja vähät välittää muiden mielipiteistä - tästä upeasta asenteesta voimme kaikki ottaa oppia!

Äänestä!

Britney Sumell

Persoonallisin

Henry Harjusola on rohkeasti oman elämänsä catwalkia rokkaava vlogitähti, jonka mielestä meikkaaminen ei ole naisten yksinoikeus. Kauneusvlogia pitävä Henry inspiroi seuraajiaan upealla tyylillään ja haluaa toimia esikuvana muille. Henryn hohdokkuus ja iso persoona saavat palaamaan kanavalle yhä uudestaan.

Äänestä!

Henry Harjusola

Persoonallisin

Hermanni Hyyryläinen on hauska ja hurmaava tyyppi, jonka videotuotantoa leimaa aitous ja leikkimielisyys. Suomen kieltä opiskeleva, alun perin Lappeenrannasta kotoisin oleva Hermanni rakastaa leikitellä kielellä ja tekeekin videoita vahvalla murteella. Elämässä reteesti omaa polkuaan kulkeva Hermanni avaa arkeaan kasvavalle seuraajajoukolleen viikottain vlogin muodossa.

Äänestä!

Hermanni

Persoonallisin

Lahtelainen ilopilleri Jaakko Parkkali tunnetaan tubetähtenä, Arttu Lindemanin kaverina sekä Temptation Island Suomen ensimmäiseltä kaudelta. Videoiden fiilistä tubettaja itse luonnehtii "hyväksi pukukoppimeiningiksi", mikä kuvaa hyvin tämän rempseän hurmurin meininkiä.

Äänestä!

Jaakko Parkkali

Persoonallisin

Janita Autio on 24-vuotias valokuvaaja, joka kuvaa enimmäkseen henkilö-, muoti- ja fiiliskuvia. Nainen elää unelmaansa rohkeutensa ja intohimonsa ansiosta sekä inspiroituu glitteristä, auringonvalosta ja ihmisten tarinoista.

Äänestä!

Janita Autio

Persoonallisin

Joona Hellman on 21-vuotias elämäniloinen nuorimies, jonka videoilla arki näyttäytyy usein nauruhermoja koettelevalla tavalla. Joona painottaa, että elämässä on tärkeää olla juuri oma itsensä ja muistaa rakastaa omaa tekemistään. Tämän positiivisen tubettajan menestys löytyy intohimosta: hän tietää mistä puhuu ja miten tehdä siitä mielenkiintoista.

Äänestä!

Joona Hellman

Persoonallisin

Karoliina on persoonallinen koomikko, joka tekee sisältöä ajankohtaisista asioista pilke silmäkulmassa. Suuren yleisön tietoisuuteen tämän komediennen ovat saattaneet julkkisten kustannuksella hassuttelevat meemikuvat, joita seurasivat nopeasti hullunkuriset sketsivideot. Sarkasmin ja parodian rajat venyvät tämän komedian monitaiturin käsittelyssä!

Äänestä!

Karoliinatuo

Persoonallisin

Leveä hymy, periksiantamaton asenne ja hikipisarat - siitä on Kuntosirkkelin Instafeed tehty. Kanavalla jaetaan urheilun ilosanomaa ja Katin rempseän positiivinen ote tarttuu varmasti muihinkin!

Äänestä!

Kuntosirkkeli

Persoonallisin

Veronica on parikymppinen monipuolisia sisältöjä tuottava videobloggaaja, jolla on jo vuosien kokemus Tube-hommista. Helsingissä asuva Mariieveronica avaa elämäänsä katsojilleen rohkeasti ja käsittelee kepeiden juttujen lisäksi myös perustavanlaatuisempia asiota. Veronica tykkää olla vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa toivoen, että voisi omalla esimerkillään raivata perinteisiä tabuja ja avata rakentavaa keskustelua vaikeistakin asioista.

Äänestä!

Mariieveronica

Persoonallisin

"Olen Sini, Helsingissä asuva tekosyy ihmiseksi." Näin kuvailee itseään Papananaamana tunnettu Sini, jonka kanavalta löydät hulvattomaan tyyliin toteutettuja videoita, joita värittää tubettajalle ominainen huumoripitoinen negailu. Täällä ei oteta asioita niin vakavasti!

Äänestä!

Papananaama

Persoonallisin

Seksikäs-Suklaa eli Luyeye Konssi on yksi Suomen seuratuimmista nettikoomikoista. Suurelle yleisölle Konssi on tullut tunnetuksi humoristisista videoistaan, joita hän jakaa niin Instagramin kuin YouTuben puolella. Viime kuukausina tämä valloittava persoona on myös hurmannut tv-yleisöjä Ylen Seniorit somessa -ohjelman kautta.

Äänestä!

Seksikäs-Suklaa

Persoonallisin

Tuulin erottuva ja persoonallinen tyyli ei pyytele anteeksi keneltäkään. Sinisistä hiuksistaan tunnettu Tuuli on sekä artisti että sosiaalisen median edelläkävijä. Rohkea oma juttu tekee Tuulista kiinnostavan esikuvan ja inspiroivan vaikuttajan.

Äänestä!

TUULI

Persoonallisin

Valtteri Sandberg on 22-vuotias bloggaaja ja tubettaja, jonka kanavilla näkyvät vahvasti vaikuttajan omat intohimonkohteet: muoti ja musiikki. Luovuus ja itseilmaisu ovat Valtterille kaikki kaikessa, oli kyseessä sitten kirjoittaminen, valokuvaus, laulaminen tai stailaus. Laadukkaasti tuotetuissa kanavissaan Valtteri valloittaa välittömällä ja aidolla persoonallaan.

Äänestä!

Valtteri Sandberg

Persoonallisin

Viivi Huuska on suomalainen ohjaaja ja valokuvaaja, jonka taidonnäytteet ovat nuoresta iästä huolimatta vakuuttaneet niin yleisön kuin kriitikotkin. Tämän lahjakkuuden mentoreja ovat Drag Queenit, joiden vapaassa ja innostavassa seurassa Huuska sai kasvaa lapsesta aikuiseksi. Sekä Huuskan töissä että hänen somekanavissaan näkyy omaleimainen persoonallinen ote, joka vangitsee katsojansa epäsovinnaisuudellaan.

Äänestä!

Vitunviivi

Persoonallisin

Avec Sofié -blogissa tartutaan usein soppakauhaan sekä mieltä painaviin asioihin. Blogissa unelmoidaan, mutta tehdään myös unelmista totta. Lisäksi avataan myös expat-arkea ja ulkosuomalaisuutta sekä pohditaan kulttuurieroja maiden välillä.

Äänestä!

Avec Sofié

Visuaalisin

Char and the city on sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa inspiroidutaan kaikesta visuaalisesta, muodista kauneudenhoitoon ja juhlien järjestämiseen, unohtamatta arjen pieniä hetkiä – niistähän se elämä suurimmaksi osaksi koostuu.

Äänestä!

Char & the City

Visuaalisin

Tyyliltään uniikki ja hieman retro Juulia on pirteä ja positiivinen nuori nainen. Colour me! –blogista löytyy värikkäitä ja persoonallisia asukokonaisuuksia, kauneusvinkkejä sekä pohdintaa arjen iloista ja suruista. Taiteellinen Juulia jakaa seuraajilleen myös esteettisillä kuvilla varustettuja DIY-vinkkejä.

Äänestä!

Colour me!

Visuaalisin

Homevialaura on harmoniselle asumiselle omistettu sisustus- ja elämäntapablogi. Kodin tärkein paikka on mielentila, se, miltä kotona tuntuu. Siksi vielä mieluummin kuin pellavatyynyjä, blogissa pöyhitäänkin ajatuksia.

Äänestä!

Homevialaura

Visuaalisin

Stylisti ja somistaja Jonna on intohimoinen sisustaja ja second hand - harrastaja. Instagram profiilista voi napata vinkkejä DIY-projekteihin ja nauttia kauniista valokuvista.

Äänestä!

Jonnajk

Visuaalisin

Esteettisen kaunista elämää Norjassa kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

Äänestä!

Kalastajan vaimo

Visuaalisin

Modernisti kodikas on elämänmakuinen sisustusblogi, jossa yhdistyvät rakkaus suomalaiseen designiin sekä palat onnellisista ruuhkavuosista äidin silmin.

Äänestä!

Modernisti Kodikas

Visuaalisin

Musla on ajattelevan ihmisen media: se on ajankohtaisia muistiinpanoja muodista, taiteesta, asumisesta ja matkustamisesta. Musla on kulttuuria, arkielämää ja marttailua.

Äänestä!

Musla

Visuaalisin

Musta ovi -blogin Maja on AD, sisustussuunnittelija, visualisti ja valokuvaaja, jonka pettämätön visuaalinen silmä tuottaa toinen toistaan upeampia sisältöjä. Designblogissa seurataan loft-henkisen kodin etenemistä ja inspiroidutaan skandinaavisesta minimalismista. Ammattilaisesteetikon blogi on takuuvarma ideapankki sisustuskärpäsen puraisemille.

Äänestä!

Musta Ovi

Visuaalisin

Stella on helsinkiläinen kirjoittaja ja valokuvaaja, joka elää kahvista ja kesästä, metsästää auringonlaskuja,kimaltavia paljettimekkoja ja haaveilee matkasta ympäri maailman. Musiikin ja taiteen sekakäyttäjä.

Äänestä!

Stella Harasek

Visuaalisin

Uusi Kuu on elämäntapa: vanha talo, narisevat lattiat, loputon remontti ja arjen kauniit yksityiskohdat. Hyvää ruokaa, sisustamista ja somistamista - uuden ja vanhan kontrastia.

Äänestä!

Uusi Kuu

Visuaalisin

Viena K on Helsinkiläinen bloggaaja ja esteetikko, joka valokuvaa ja kirjoittaa tyylistä, sisustuksesta, ruuasta ja elämästä.

Äänestä!

Viena K

Visuaalisin

Iinan blogista ei menoa ja meininkiä puutu: kolmen tytön äiti fiilistelee blogissaan arkea, pohtii perhe-elämää ja sisustaa rivitalokotiaan. Tästä positiivisesta blogista löytyy monipuolisesti juttua moneen makuun, aina kasvatuksesta arkikuulumisiin, ruuanlaittoon ja päivänpolttaviin aiheisiin.

Äänestä!

But I 'm a human not a sandwich

Arjen sankari

Tällä kanavalla ihaillaan upeasti tuotettuja sisältöjä arjen värikkäistä askareista! Iina-Katariina rakastaa sisustaa kaunista kotiaan, minkä lisäksi myös tyyli ja kauneus ovat lähellä tämän naisen sydäntä. Esikoispojan myötä videoilla seurataan tiiviisti myös perhe-elämää.

Äänestä!

Iina Katariina

Arjen sankari

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, joita kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Blogin takaa löytyy lahjakas kynäsieppo Karoliina, jonka kirjoitukset vievät mukanaan.

Äänestä!

Kolmistaan

Arjen sankari

Tämä sisustukseen keskittyvä blogi tarjoaa aidon hyvän mielen paikan, jossa välillä kurkistetaan vauva-arkeen tai jaetaan muoti- ja kauneusjuttuja. Toisinaan sukelletaan pintaa syvemmälle: kirjoittaja Marjut sai vuoden 2017 lopussa tietää sairastavansa rintasyöpää. Taistelu sairautta vastaan on siitä lähtien ollut näkyvä osa blogia, jonka ympärille onkin tsemppiviestien ja vertaistuen myötä muodostunut ainutlaatuinen yhteisö.

Äänestä!

Loving White Style

Arjen sankari

Magicpoks on elämänmakuinen lifestyle-blogi, jonka sisältö koostuu arjen oivalluksista ja rehellisistä teksteistä. Blogia kirjoittaa hurmaava Maj, joka rennolla otteella tarinoi arjen kuulumisista tai matkustelusta, jakaa sisustus- ja kauneudenhoitovinkkejä tai pohtii tyylijuttuja. Lukijat ovat päässeet kurkistamaan kirjoittajan elämänmakuiseen arkeen jo vuodesta 2009.

Äänestä!

Magicpoks

Arjen sankari

MAMI GO GO -blogissa seurataan perhe-elämää välillä pinnan päältä, välillä syvemmältä. Minttu on työkseen bloggaava, journalismia opiskeleva tuore vaimo ja kahden pojan äiti, joka rakastaa punaista huulipunaa, inhoaa kiirettä ja näkee kauneutta arkisissa asioissa. Tällä hetkellä blogin täyttää myös raskausaiheiset jutut, sillä perheeseen odotetaan uutta tulokasta syntyväksi.

Äänestä!

MAMI GO GO

Arjen sankari

Kolmekymppinen turkulainen Laura Satamo kirjoittaa hulvattoman hauskaa ja oivaltavaa äitiysblogia. Blogissa kuvataan turkulaista kaupunkielämää kahden lapsen, aviomiehen ja rääpälekoiran ristivedossa. Huumorilla höystetty tyyli vetoaa lukijoihin ja saa heidät palaamaan sisältöjen pariin.

Äänestä!

Mamma rimpuilee

Arjen sankari

"Positiivisuus on valinta, elämä on tarkotettu nautittavaksi ja unelmat toteutettavaksi! Elämä ei ole ohi, kun saat lapsia ja perustat perheen, vaan silloin voit yhä toteuttaa itseäsi, saavuttaa tavoitteitasi, seikkailla ja matkustella." Tätä mieltä ovat Milli ja Abe, Suomen ensimmäiset perhevloggaajat, jotka puhuvat videoillaan parisuhteesta, perhe-elämästä ja unelmien toteuttamisesta. Pian tämä kaksikko palaa myös USA:sta takaisin Suomeen!

Äänestä!

Milli & Abe

Arjen sankari

Tämä tasa-arvon puolestapuhuja tarttuu rohkeasti monenlaisiin ajankohtaisiin aiheisiin eikä pelkää kertoa asioista omaa mielipidettään. Blogissa kerrotaan rehellisesti lapsiperheen arjesta iloineen ja suruineen sekä valmistaudutaan kesän häihin.

Äänestä!

MUTSIS ON.

Arjen sankari

Nakit ja MUTSI on perhe- ja ruuhkavuosipainotteinen lifestyleblogi, jossa kaaosvuosien läpi yritetään rämpiä nauramalla. Joskus ahdistaa enemmän, toisinaan vähemmän ja varmaa on ainoastaan se, että yhdestäkään viikosta ei selvitä ilman pinaattilättypakettia.

Äänestä!

Nakit ja mutsi

Arjen sankari

Puutalobaby on boheeminrento elämäntyylittömyysblogi, jossa arjen epäjärjestyksestä vastaavat äiti, isi ja kaksi pientä lasta. Tämä blogi sisältää ELÄMÄÄ - ei asetelmia, photoshoppeja tai yhtään (elävää) valkoista liljaa maljakossa.

Äänestä!

Puutalobaby

Arjen sankari

Joulukuussa 2016 syntyi pieni poika, joka teki Sanni Mariiasta äidin ja samalla yksinhuoltajan lähes vuodeksi. Nyt perhearkeen kuuluu myös avopuoliso, jonka kanssa eletään vallan tavallista arkea ja odotetaan toista pientä poikaa syntyväksi toukokuussa 2018. Tällä kanavalla seurataan nuoren äidin aitoja videoita lapsiperhearjesta.

Äänestä!

Sanni Mariia

Arjen sankari

Blogin takaa löytyy hätäsektiolla keskosvauvan synnyttänyt äiti. Kirjoittaja tarjoilee rehellistä ja helposti lähestyttävää pohdintaa äitiydestä ja vauva-arjesta, ripauksella huumoria. Blogissa jaetaan myös kokemuksia kolmen vuoden lapsettomuudesta, josta perhe ennen esikoistyttärensä syntymistä kärsi.

Äänestä!

Shitty is the new black

Arjen sankari

The Realm of Maria tuottaa hienoja sisältöjä tavallisesta perhearjesta, äitiydestä, sisustusarkkitehtuurin opinnoista ja arjen onnesta. Tällä kanavalla tasapainotellaan lapsiperheen kiireiden kanssa, ihastellaan äitiyttä ja ihmetellään esikoistytön kanssa maailmaa sekä tarjoillaan monipuolista sillisalaattia Marian omien kiinnostuksen kohteiden ympärillä.

Äänestä!

The Realm of Maria

Arjen sankari

365 days with Ida on maan ensimmäisiä ammattiblogeja ja klassikko, joka ei lähes kymmenen vuoden blogihistorian aikana ole menettänyt uniikkia ja alkuperäistä tyyliään. Tunnelmoivan kirjoittajan arvot näkyvät luonnonkosmetiikkana meikkipussissa, eettisenä muotina vaatekaapissa ja vihreytenä lautasella. Tältä suositulta bloggaajalta kuunnellaan myös kaupunkikulttuuri- ja musiikkivinkkejä.

Äänestä!

365 days with Ida

Tarinankertoja

Aamukahvilla on monipuolinen lifestyleblogi, tai oikeastaan elämäntapa ja seikkailu, jossa lukijat pääsevät kirjoittaja Henriikan matkassa maailman upeimpiin maisemiin eränuotioilta vuoristoihin ja soutuveneeltä kaukaisiin kyliin. Intohimoisesti niin kirjoittamiseen, kahviin kuin kulttuuriin suhtautuva Henriikka on valloittanut persoonallaan tuhannet elämyshakuiset seuraajat.

Äänestä!

Aamukahvilla

Tarinankertoja

Tamperelaisen Maiju Asikaisen blogi on täynnä sisustushaaveita, lapsiperheen puuhasteluja, hyvää musiikkia, remonttivalitusta ja arjen ylistystä sekä ennen kaikkea osuvaa huumoria. Maijun arjen kuvauksista muodostuu pieniä kertomuksia, jotka usein tiivistävät hauskasti ja herkästikin sen, mikä elämässä on tärkeää ja kaunista.

Äänestä!

Asikaine

Tarinankertoja

Marian luona nautitaan elämästä. Eletään lapsiperhearkea ja kokataan herkkuja maailman parhaimmalle aviomiehelle. Lennetään pää pilvissä ja palaudutaan tarvittaessa maanpinnalle. Voidaan hyvin ja reissataan milloin missäkin. Vietetään perjantai-iltaisin myyssejä ja jutellaan syvällisiä sunnuntaisin.

Äänestä!

At Maria's

Tarinankertoja

Juliaihminen on 30-vuotias hermannilainen vapaa kirjoittaja, jolla on kaksivuotias lapsi. Tässä blogissa puhutaan tärkeistä jutuista, kuten vanhemmuudesta, tasa-arvosta, omituisista kohtaamisista, kulttuurimeiningeistä ja elämän perus sekoilusta. Suosittelemme myös tsekkaamaan Julian #minäpuhunrahasta-postaussarjan!

Äänestä!

Juliaihminen

Tarinankertoja

Blogin päätähtenä on Pohjois-Savon havumetsistä Italian kautta helsinkiläistynyt kalanainen ja kulkuri, joka matkustaa mieluiten maailman luontokohteiden ja tulisten katukeittiöiden perässä. Myös Eino Leinolla, inkiväärillä, majakoilla, syksyllä sekä kauniilla varustekuvilla on erityinen paikka tämän reissunaisen sydämessä.

Äänestä!

Kaukokaipuu

Tarinankertoja

Lähiömutsi on ajatuskoostamo ja perheblogi, jossa pohditaan äitiyttä ja pyritään löytämään arjesta kauneutta sekä onnea. Blogista löydät kotikaupunkimatkailua Helsingissä, 50-luvun kerrostalokodin rymsteerausta, urbaania marttailua ja lapsiperheseikkailuja lähimetsissä sekä maailmalla.

Äänestä!

Lähiömutsi

Tarinankertoja

29 vuotta, to do-listoja, elämää pienen pojan äitinä, 2 chihuahuaa ja ripaus luksusta. MirvaAnnaMarian lifestyle-blogissa asutaan Eirassa, treenataan, matkustellaan ympäri maailmaa, voidaan hyvin, kaunistaudutaan ja sisustetaan. Osataan nauraa itselle eikä oteta elämää liian vakavasti. Tämä blogi tarjoilee aimo annoksen hyvää mieltä ja pienen irtioton hektisestä arjesta!

Äänestä!

MirvaAnnaMarian

Tarinankertoja

Laura Tähkävuori on tamperelainen arkijournalisti neljännessä polvessa. Vapaa kirjoittaja, sitoutumaton tutkija ja mielensä muuttaja. Pian kolmekymppinen ihminen, joka omien sanojensa mukaan vihaa sukkahousuja ja uskoo voittavansa lotossa. Tarinalliseen ja mukaansatempaavaan tyyliin kirjoitettu Missä ole Laura on ennenkaikkea blogi ihmisyydestä.

Äänestä!

Missä olet Laura?

Tarinankertoja

Myös näyttelijänä tunnetun Olga Temosen kotona kokkaillaan kasvisruokaa, leivotaan ja eletään ihan tavallista arkea, sillä se on parasta. Konstailematon elämä ja talonpito maalla luovat blogiin oman maailmansa, jonka pariin uppoutuu mielellään.

Äänestä!

Olgan kotona

Tarinankertoja

Joonas on paljasjalkainen hesalainen, jonka juuret ja sydän löytyvät Keski-Suomen Korpilahdelta. Blogin lisäksi tämän supliikin tarinankertojan juttuja seurataan samannimisellä Youtube-kanavalla sekä Snäpissä. Pesojoonas kannustaa nuoria oman jutun löytämiseen, kriittiseen ajatteluun sekä aktiiviseen toimijuuteen.

Äänestä!

Pesojoonas

Tarinankertoja

The Good Morning on kuin vaihtoehtoinen aamun sanomalehti. Kaisan alati vaihtuvissa mielenkiinnon kohteissa saattaa olla vaikkapa seksuaalisuus, parisuhde, henkinen tai fyysinen hyvinvointi, taiteet, merkityksellisempi elämä tai miksei vaikka kuolemakin.

Äänestä!

The Good Morning

Tarinankertoja

Une petite life on psykologia- ja hyvinvointiblogi lifestyle-mausteilla. Kirjoituksissa keskitytään psykologisen tiedon soveltamiseen jokapäiväisessä elämässä, vegaanin arkeen sekä matkusteluun. Toisinaan taas podetaan maailmantuskaa ja kommentoidaan yhteiskunnallisia asioita.

Äänestä!

Une Petite Life

Tarinankertoja

Uusi Muusa on vuonna 2016 perustettu verkkomedia, jonka missiona on etsiä hyvää elämää täydellisyyttä tavoittelematta. Uuden Muusan filosofiana on että ihmiselämään kuuluu kaikkien tunteiden kirjo, pienillä asioilla on väliä, ja että rehellisyys on raikasta.

Äänestä!

Uusi Muusa

Tarinankertoja

Ajankohtaisiin, etenkin tasa-arvoa käsitteleviin aiheisiin blogissaan pureutuva Minja Koskela on omien sanojensa mukaan "feministi, tutkija ja opettaja, jonka mielestä taide lisää hyvinvointia." Minjan nokkelat näkökulmat sekä kyky kirjoittaa monimutkainenkin asia ketterään, oivaltavalla huumorilla kuorrutettuun muotoon luovat matalan kynnyksen keskusteluun osallistumiselle.

Äänestä!

Bluestocking

Kannanottaja

"Rohkea, rämäpäinen ja älykäs", kuvaili Emmi Nuorgamia hänen ystävänsä. Ja tällaisena räväkän kirjoittajan näkevät varmasti myös ne lukuisat lukijat, jotka kerta toisensa jälkeen tempautuvat Emmin saattelemana päivänpolttavien aiheiden pariin. Yhteiskunnallisen ränttäyksen ohessa blogissa harrastetaan ravintoloissa syömistä ja kampaamoleikkejä, puhutaan yrittäjän arjesta ja kroonisesta oman ajan kaipuusta, eikä koskaan kieltäydytä bileistä.

Äänestä!

Emmi Nuorgam

Kannanottaja

Kalenterikarju on 28-vuotiaan helsinkiläisen Mikon Youtube-kanava, jonka keskiössä ovat kestävä kehitys, kultivoiva viihde sekä pyrkimys hyvään elämään. Tällä kanavalla näkyvässä roolissa ovat vaikuttajalle itselleen tärkeät asiat, kuten ympäristö ja ekologinen elämä sekä päihteettömyys. Pipo ei kuitenkaan kiristä, vaan elämään suhtaudutaan rennolla otteella!

Äänestä!

Kalenterikarju

Kannanottaja

Kasper Strömman on blogimaailman viihdyttäjä tarkkanäköisen ja äkkiväärän Kasper Diem –blogin takana. Blogimerkinnät tasapainoilevat ajankohtaisten huomioiden ja elämänhallintavinkkien välimaastossa; yllättävät näkökulmat ja huumoripitoinen ote lennättävät Kasperin jutut vauhdilla ympäri sosiaalista mediaa.

Äänestä!

Kasper Diem

Kannanottaja

"Välttelen kaunopuheisuutta ja kerron mielipiteeni suoraan. Inhoan turhaa lörpöttelyä. Jos on puolen minuutin asia, ei tarvitse puhua viittä minuuttia. En valehtele, kaunistele totuutta tai jätä jotakin kertomatta vain miellyttääkseni vastaanottajaa." Tämä on yksi Kirpputorilta kotoisin -blogin keskeisiä arvoja, joka näkyy blogissa vahvana. Ja kuten kirpputoreilta, myös tästä blogista voit löytää jotakin, mitä et tiennyt tarvitsevasi.

Äänestä!

Kirpputorilta kotoisin

Kannanottaja

Mansikkka on tyylikäs ja iloinen lifestylevloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Maiju tekee my day -tyyppisiä sisältöjä ja tarttuu rohkeasti elämän arkisiin tilanteisiin. Kulttuurista ja kauniista asioista syttyvä Maiju haluaa kannustaa nuoria tyttöjä vapautuneempaan itseilmaisuun. Maijun työn tuloksista kertoo paljon myös se, että Mielenterveyden keskusliitto nimitti hänet vuoden 2017 Hyvän Mielen lähettilääksi.

Äänestä!

Mansikkka

Kannanottaja

Maria Nordinin kirjoittama Kotitalouskriisi-blogi on "diagnoosi akuutille häiriötilalle, joka syntyy räpistellessä uran ja hellan välissä". Erityisinä huomionaiheina Marian kanavissa ovat viime aikoina olleet erilaiset yliherkkyydet sekä niiden aiheuttamien oireiden hoitoon käytetty DNRS-aivotreeni, josta Maria on myös julkisuudessa puhunut paljon.

Äänestä!

Maria Nordin

Kannanottaja

Prime Life -blogin takaa löytyvä Umppu haluaa kirjoituksillaan antaa realistisen kuvan elämästä - niin hyvistä kuin haastavista asioista. Viisihenkisen perheen arjen rumban pyörittäminen oman firman ohella on välillä haastavaa, mutta ei mahdotonta. Tässä rohkeassa ja elämänmakuisessa blogissa kannustetaan ihmisiä toteuttamaan omia unelmiaan ja haastamaan itseään ihan perusarjessa!

Äänestä!

Prime Life

Kannanottaja

Roni Back tekee videoita omien sanojensa mukaan kaikesta mahdollisesta: peleistä, elämästä, trendikkäistä aiheista ja niin edelleen. Säännöllisin väliajoin kanavalla tartutaan myös kiinnostaviin uutisiin: huumorilla höystetyt katsaukset päivän kuumimpiin aiheisiin tarjoavat raikkaita ja ajatuksia herättäviä näkökulmia kissavideoiden väliin!

Äänestä!

Roni Back

Kannanottaja

Ruskeat Tytöt on ensimmäinen suomalainen, pääasiassa suomenkielinen media ruskeilta ihmisiltä ruskeille ihmisille ja kaikille seksikkään ja laadukkaan yhteiskunnallisen, kulttuuri- sekä kauneus- ja muotijournalismin ystäville. Ruskeiden Tyttöjen tavoite on laajentaa representaatioita mediassa, normalisoida ruskeista tytöistä kerrottavia journalistisia tarinoita sekä toimia alustana ruskeille journalismin ammattilaisille toteuttaa omia projektejaan.

Äänestä!

Ruskeat tytöt

Kannanottaja

Vuonna 2010 perustettu Tämän kylän homopoika on Suomen ensimmäinen gaylifestyle-blogi, jonka kirjoittaja Eino Nurmisto on juuri helsinkiläistynyt 27-vuotias kirjoittaja ja valokuvaaja. Tämä teräväsanainen blogi käsittelee elämää, kulttuuria, yhteiskuntaa sekä ilmiöitä sateenkaarilasit silmillä.

Äänestä!

Tämän kylän homopoika

Kannanottaja

White Trash Disease on Suomen näkyvimpiä lifestyleblogeja, jonka rohkea ääni ja särmikäs ote saavat viikoittain ison yleisön huomion. WTD seuraa katu-uskottavan kirjoittajansa vauhdikasta elämää ravintoloista fillarin selkään ja tatuointiliikkeestä rautakauppaan. Ruokakirjailijanakin kunnostautuneen Natan teksteissä maistuu hurtti huumori.

Äänestä!

WTD

Kannanottaja

Persoonallinen muotibloggaaja Roosa toteuttaa itseään blogissaan. Tyylikkäät kuvat inspiroivat lukijoita viikoittain ja ne tuntuvat suorastaan hehkuvan positiivista energiaa. "Itsevarmuutesi avain on tyylisi, oikea asu saattaa muuttaa elämäsi!"

Äänestä!

And style is…?

Tulokas

Anniina Jalkanen on suomalainen tubettaja, jonka kanavissa seurataan perheen menevää elämää! Perheeseen kuuluu pirteän Anniinan lisäksi mies Juha, tytär Julia, sekä eläimet Sirius (irlanninsusikoira), Ville (venäjäntoyterrierimix) ja Rambo (angorakani).

Äänestä!

Anniina Jalkanen

Tulokas

Petra on vuonna 1998 syntynyt nuori nainen, joka opiskelee liiketaloutta ja elää rentoa opiskelijaelämää. Blogissa nähdään, koetaan ja kuvataan elämän kauniita asioita. Kirjoittajan erityisiä intohimoja ovat muoti, meikkaaminen, matkustelu ja mopsit. Petra ei ota elämää turhan vakavasti ja se näkyy rentona ilmapiirinä myös blogissa!

Äänestä!

I'ma be your motivation

Tulokas

JEANNAYS on haaveilija, reissunainen sekä muotiaddikti, jonka blogista löydät niin kuulumisia kuin muoti-, kauneus- ja matkavinkkejä, upeita kuvia unohtamatta! Tämän positiivisella elämänasenteella varustetun someosaajan suurin unelma tällä hetkellä on parantua kivuliaasta sairaudesta.

Äänestä!

JEANNAYS

Tulokas

Jenni Alexandrova rakastaa kysymyksiä ilman oikeita vastauksia. Hän pyrkii elämässään maksimaaliseen nautintoon esimerkiksi syömällä (muiden tekemää) hyvää ruokaa. Tv- ja radiojuontajana töitä tekevä äiti rakastaa matkustamista, viiniä ja taidetta sen kaikissa eri muodoissaan.

Äänestä!

Jenni Alexandrova

Tulokas

Michele Murphy-Kaulanen on 37-vuotias toimitusjohtaja ja 3 tyttären äiti, joka asuu kahden paikkakunnan välillä. Kotiovien välillä on matkaa 862 kilometriä ja tätä matkaa taitetaan kahden viikon välein. Blogissa seurataan kirjoittajan omien sanojen mukaan "sekasortoista elämää, jota vauhdittaa niin uusperhearki kuin intohimo matkusteluun".

Äänestä!

Kauppiaanrouva

Tulokas

Linda on onnistunut ammattimaisella otteellaan kasvattamaan somekanaviaan todella nopeasti lyhyessä ajassa. Hän on myös todellinen somen monilahjakkuus: Lindalta luonnistuvat paitsi laadukkaat videot ja inspiroivat blogipostaukset myös mielenkiintoiset podcastit.

Äänestä!

Linda Ekroth

Tulokas

Eija Nordlund on kauneusbloggaaja, meikkitaiteilija, kosmetologi sekä äiti kahdelle. Idean blogin aloittamiseen Eija sai kolme vuotta sitten asiakkailtaan, jäädessään äitiyslomalle silloisesta työstään. Asiakkaat olivat huolissaan, miten he ikinä tietäisivät Eijan kuulumiset tai keneltä he nyt saisivat ajanhermoilla olevia ihonhoito -ja meikkivinkejä. Melkein siltä istumalta alkoi Makeup by Eija Nordlund -blogin pitäminen.

Äänestä!

Make up by Eija

Tulokas

One life, shop it -blogin takaa löytyy espoolainen Joni, oman elämänsä Peter Pan, joka ei ikinä kasva aikuiseksi. Tässä blogissa rakastetaan vaatteita ja niiden tuunailua, shoppailua, matkustelua, kalastamista, valokuvausta, kirjoittamista, nukkumista ja hyviä bileitä.

Äänestä!

One life, shop it

Tulokas

@MsPatisse-nimellä Instagramista löytyvä Patisse A'Lody on PR-manageri ja stylisti, joka inspiroi ennen kaikkea upealla tyylillään. Räväkällä persoonallaan hurmaavan Patissen rohkeat, värikkäät ja kekseliäät asukokonaisuudet antavat loputtomasti ideoita vaatekaappiin.

Äänestä!

Patisse A Lody

Tulokas

Rakkaudella Henna on elämänmyönteinen ideapaja, jossa välillä pohditaan pitkäaikaissairaan lifestylea ja toisena hetkenä tartutaan käsitöihin. Hyvä laitetaan kiertoon ideoiden ja oivallusten kautta.

Äänestä!

Rakkaudella Henna

Tulokas

"Kun tekee omaa juttuaan ja on hyvä fiilis, ei mikään voi mennä pieleen!" Tähän uskoo Riikka, ja niin myös me. Upeilla valokuvillaan hurmaava bloggaaja saa inspiroivista kuvista itsekin energiaa. Laatu, värit ja tunnelma ovat avainsanoja, kun blogiin ilmestyy uusia otoksia. Blogissaan Riikka jakaa palasia elämästään sekä kertoo ajatuksiaan, niin syvällisiä kuin pinnallisia.

Äänestä!

Riikka K

Tulokas

Roosa Mononen on parikymppinen muotibloggaaja Espoosta, jonka visuaalinen blogi täyttyy upeista asukuvista ja laadukkaista teksteistä. Pinnallisemman ja tyttömäisen puolensa lisäksi Roosa opiskelee myös Helsingin Yliopistossa hammaslääketiedettä ja onkin aikamoinen supermimmi, kun pyörittää samalla niin blogia, youtubea kuin Pyjamabileet -podcastiakin. Kaiken kiireen keskellä suloinen bloggaaja onnistuu aina antamaan itsestään iloisen ja positiivisen kuvan.

Äänestä!

Roosa Mononen

Tulokas

21-vuotias Tea on seuraajien suosioon nopeasti noussut sähäkkä kaunotar. Tean rohkeat mielipiteet ja persoonallinen tyyli koukuttavat seuraajia niin YouTubessa, blogissa kuin Snapchatissakin. Nuoren naisen kanavat ovat elämänmakuisia ja kaunistelemattoman aitoja.

Äänestä!

TNZB

Tulokas

yes girl on uuden ajan hyvinvointiyhteisö, jossa treenataan ja syödään puhtaasti. Unohtamatta kuitenkaan laiskottelua ja pitsaa!

Äänestä!

yes girl

Tulokas