20.4.2018 Indieplace

Näin vaikuttajat valmistautuivat gaalaviikonloppuun Långvikissa – Inspiration Weekend Getaway tarjosi rentouttavan elämyksen ennen juhlailtaa

Inspiration Weekend 2018 -tapahtuma (13.-14.4.) tarjosi perjantaina ja lauantaina monipuolista ohjelmaa kaikkiaan yli 300 bloggaajalle, tubettajalle ja grammaajalle! 25 suosittua vaikuttajaa pääsi valmistautumaan gaalaviikonloppuun rentouttavissa merkeissä, kun Inspiration Weekend Getaway -hemmottelumatka starttasi perjantaina wellness-hotelli Långvikissa.

Inspiroivan päivän aloitti Långvik Bistron maittava lounas, jonka jälkeen oli aika nauttia aurinkoisesta kevätsäästä luontokuvaaja Teppo Tirkkosen johdolla. Olympuksen järjestämän kuvausworkshopin aikana vaikuttajat pääsivät tutustumaan maisemavalokuvaukseen, luonnon valoilmiöiden hyödyntämiseen sekä ulkokuvaamista helpottaviin kamera-asetuksiin.

Ulkoilun jälkeen vaikuttajat pääsivät majoittumaan hotellihuoneisiinsa, joissa vieraita odottivat matkan yhteistyökumppanien ihanat yllätyslahjat. Långvikin mukavissa huoneissa kelpasi rentoutua ennen päivän seuraavaa ohjelmanumeroa. Raikkaista ja valoisista huoneista avautui rauhoittava metsänäköala.

Iltapäivällä vuorossa oli hotellin Spa- ja Wellness-osastoon tutustuminen. Långvikin ylellinen kylpyläosasto todella viimeisteli irtioton arjesta: erilaiset altaat, suihkut ja saunat, pehmeät divaanit ja sohvat sekä viihtyisä takkasyvennys näyttivät, että pieni hemmotteluhetki todella tekee ihmeitä. Kuuman saunan jälkeen kylpijöille maistui uusi greipin ja litsin makuinen Novelle Plus Foolihappo+C, uusi foolihappoa, C-vitamiinia ja kollageenia sisältävä juoma, joka tukee kehon uudistumista.

Vieraamme pääsivät myös tutustumaan Långvikin Spa-hoitolan tarjontaan sekä hoidoissa käytettävään laadukkaaseen Esse-tuotesarjaan. Esse on tehokkaisiin kasviuutteisiin ja -antioksidantteihin pohjautuva eteläafrikkalainen, luomusertifioitu hoitolasarja, joka hyödyntää tieteen viimeisintä läpimurtoa, probioottista ihonhoitoa. Merkillä on Ecocert- ja Vegan Society -sertifioinnit. 

Virkistävä päivä päättyi Instrumentariumin ja Wolfbergerin järjestämään upeaan illalliseen. Ilta alkoi yllätyksellä, kun kalligrafin taiteilemista paikkakorteista löytyi lahja, ja vieraat pääsivät valitsemaan Instrun kesämallistosta suosikkinsa. Ja tänä kesänä on mistä valita: trendeistä löytyy esimerkiksi 50-lukua, pehmeitä karamellisävyjä, futuristista aviator-tyyliä sekä pyöreitä muotoja.

Illallisen aikana makuhermoja hemmoteltiin, kun Långvik tarjoili suussasulavan viiden ruokalajin tasting menun. Tarkoin valituista raaka-aineista rakennettua makumaailmaa tahditti täydellisesti neljä ranskalaista, Alcasen alueella tuotettua viiniä: tasapainoinen Wolfberger Cremant D’alsace -kuohuva, kevyen aprikoosinen ja viheromenainen Wolfberger Riesling, mineraalinen ja hieman kukkainen Wolfberger (W)2 sekä hapokas ja hieman mausteinen Wolfberger (W)3.

  

Hyvin nukutun yön jälkeen oli lempeän herätyksen aika: Långvikin vetämät Wellness-aamutuokiot takasivat pehmeän laskun päivään. Viimeistään hotellin korkeatasoinen ja monipuolinen aamiainen piti huolen, että juhlapäivän energiatasot olivat kohdillaan.

Rennosti vietetyn päivän jälkeen vieraamme kokoontuivat Bronx Colorsin järjestämille Gettin’ Ready -etkoille, joiden aikana valmistauduttiin yhdessä illan gaalaan. Sokoksissa, Sokos Emotioneissa ja Sokoksen verkkokaupassa 23.4. lanseerattavan uuden meikkibrändin tuotteilla loihdittiin vaikuttajille upeita lookeja, joita ihasteltiin illan juhlassa moneen otteeseen. Juhlafiiliksen nostattamisesta huolehti ihanien uutuusmeikkien lisäksi pirskahtelevan omenainen Happy Joe -siideri.

Långvikin tarjoileman herkullisen jäähyväispäivällisen jälkeen oli aika suunnata kohti Helsinkiä. Ennen gaalaa vieraamme toivotti tervetulleeksi Hilton Helsinki Strand, jossa vaikuttajat saivat yöpyä juhlaillan päätteeksi. Kaupungin kauneimmaksi hotelliksi kehuttu Hilton Strand herätti ihastuneita huokauksia, ja hotellin baarissa nautitut drinkit takasivat täydellisen alun ikimuistoiselle gaalaillalle.

Cocktail Hourin päätteeksi seurueemme suuntasi yhteiskuljetuksella kohti Suvilahden Kattilahallia, jossa upea Inspiration Blog Awards 2018 järjestettiin. Jännittävä gaala palkitsi jo yhdeksättä kertaa vuoden inspiroivimmat somevaikuttajat. Illan juontajan toimi valloittava Renaz Ebrahimi, jonka lisäksi lavalla nähtiin myös säkenöiviä artisteja. DJ Ottopetteri (Kuahu Collective)Pesso, Juulia sekä PastoriPike huolehtivat, että juhlafiilis pysyi katossa illan alusta loppuun.

Indieplace yhteistyökumppaneineen kiittää kaikkia Inspiration Weekendin osallistujia ikimuistoisesta viikonlopusta!