20.4.2018 Indieplace

Inspiration Blog Awards: tutustu säkenöivän gaalaillan ohjelmaan ja katso upea videokooste!

Inspiration Blog Awards palkitsi vuoden säkenöivimmät somevaikuttajat lauantaina 14.4. Suvilahden Kattilahallissa järjestetyssä upeassa gaalassa. Juhlailta oli täynnä inspiroivaa ohjelmaa, herkullisia tarjoiluja, hyvää musiikkia, mielettömiä tyylejä sekä tietysti parasta seuraa! Tapahtuma toi yhteen Suomen kirkkaimmat sometähdet sekä media- ja markkinointialan vaikuttajat.

Gaalaillan aloitti tänä keväänä uudenlainen, vain sosiaalisen median mielipidevaikuttajille suunnattu exclusive-tilaisuus. Pre-Party -juhlissa yli 200 vaikuttajavierasta pääsi tutustumaan tapahtuman brändikumppaneihin sekä verkostoitumaan kollegoiden kanssa kuplivissa tunnelmissa, ennen kuin ovet kaikille kutsuvieraille avautuivat. Tapahtuman kumppanit tarjosivat tilaisuudessa yhteistyömahdollisuuksia sekä erilaista tekemistä, kuten kuvausvinkkejä, tuoteuutuuksien testausta, maistiaisia, trendikatsauksia ja apua gaalalookin viimeistelyyn.

Katso upea videokooste ja lue, mitä kaikkea ikimuistoinen gaalailta piti sisällään!

Täydellinen juhlailta alkoi kuplivalla, kun alkumaljaksi kohotettiin lasilliset Freixenetin hedelmäisen marjaista Italian Rosé -kuohuvaa. Juhlavieraat ihastuivat erityisesti juoman kauniisti muotoiltuun pulloon, jonka leikattu lasi taittoi upeasti valoa. Tämä kaunotar tulee varmasti koristamaan monia kesän juhlapöytiä!

Jo ennen tapahtumaa vieraat saivat ilmoittautua gaalameikkiin, joita Suomen meikkimarkkinoiden uusin tulokas Bronx Colors loihti vieraille etkojen aikana. Pisteellä pystyi myös loppuillasta käydä freesaamassa gaalalookia Sokoksissa, Sokos Emotioneissa ja Sokoksen verkkokaupassa 23.4. lanseerattavilla uutuusmeikeillä.

Juhlakampaukseen puolestaan löytyi nostatusta Batisten pisteeltä, jossa esittelyssä olivat ihanan tuoksuiset kuivashampoot. Erilaisiin käyttötarkoituksiin suunnitellut muotoilutuotteet piristivät värikkäällä designillaan niin hiukset kuin mielen.

Kukkien ja käsitöiden ystäville tekemistä löytyi Järvenpään Kukkatalon työpajassa, jossa sorminäppäryyttä harjoiteltiin kukka-cupcakesien parissa. Suosittelemme ehdottomasti testaamaan näitä suloisia DIY-kukkaiskakkuja sekä muita Kukkatalon ihania ideoita, esimerkiksi kesäjuhlien somisteena!

Meikki- ja hiusuutuuksien lisäksi tilaisuudessa päästiin ihastelemaan kesän aurinkolasi- ja kehystrendejä. Instrumentariumin osastolla vaikuttajat pääsivät valitsemaan suosikkinsa uudesta mallistosta, ja tänä kesänä on todella mistä valita: trendeistä löytyy esimerkiksi 50-lukuapehmeitä karamellisävyjäfuturistista aviator-tyyliä sekä pyöreitä muotoja. Katso video pisteeltä ja inspiroidu!

Olympuksen osastolla jaettiin kuvausvinkkejä: Olympuksen brand ambassador ja huippukuvaaja Lars Johnson antoi neuvoja muun muassa kameran valintaan, oikean objektiivin löytämiseen sekä kuvausasetusten fiksaamiseen. Näitä ohjeita kiiteltiin, kun kuvista tuli onnistuneita myös gaalaillan hämärtyessä.

Valokuvausta sai ihastella myös iFolorin galleriassa, jossa esillä olivat Vuoden kuva -kilpailun finalistit. Voiton vei gaalavieraiden äänillä STAY FRESH -blogin Marianne Saarinen lumoavan metsäisellä kuvallaan.

Offerillan onnenpyörässä pääsi puolestaan testaamaan tuuriaan. Onnekkaimmat voittivat pyörästä illan aikana erilaisia lahjakortteja. Vaikket päässyt pyöräyttämään, löytyy Offerillan sivuilta huikeita tarjouksia myös tänään.

Gaalan herkullisten tarjoilujen ansiosta juhlakansan energiatasot pysyivät korkealla illan alusta loppuun. Juomapuolella maisteltiin Novellen raikkaita mocktaileja ja uutuusjuomia,  Yellow Tail -viinejä, Olvin palkittua uutuussiideriä ja -lonkeroa sekä The Helsinki Distilling Companyn päräyttäviä drinkkejä.

Ruokapuolella makuhermoja hemmottelivat Jyväbroiler, Atria Lihakauppa sekä Roots Helsinki tasting-menullaan. Jälkiruuaksi maistui uusi ihanan kermainen mutta vähäsokerinen Breyers Delights -proteiinijäätelö, sekä pala GreenStreetin ja Anyday Nutsin suussasulavaa raakakakkua.

  

Vauhdikkaiden etkojen jälkeen oli aika siirtyä illan kohokohtaan. Jännittävä Inspiration Blog Awards -gaala palkitsi voittajiksi kaikkiaan 11 säkenöivää somevaikuttajaa. Gaalan juonsi valloittava Renaz Ebrahimi, illan musiikista vastasi DJ Ottopetteri (Kuahu Collective)Katso täältä kunkin sarjan kärkikolmikot ja tutustu ehdokkaisiin! 

Inspiroivaa gaalailtaa tahdittivat myös upeat live-esiintyjät. Lavalla nähtiin illan aikana ”Tiistaina kaikki oli paremmin” -hitistään tunnettu Pesso, pop-taivaan kirkkaimpiin lupauksiin lukeutuva Juuliasekä legendaarisesta lavakarismastaan tunnettu hurmuri, PastoriPike.


Indieplace yhteistyökumppaneineen kiittää gaalavieraitaan sekä kaikkia Inspiration Blog Awards -kilpailussa äänestäneitä – teidän ansiostanne gaalailta oli kaikkien aikojen säkenöivin! 

Teksti: Indieplace

Tapahtumavideo: Iiro Romppanen, REDTALEMEDIA

Tapahtumakuvat: Eetu Järvi, @eetuvaltterimedia,

Instrun kuvat ja video: Jere Viinikainen, @jereviinikainen