18.4.2018 Indieplace

Inspiration Weekend 2018 oli menestys! Inspiroivan viikonlopun aikana keskityttiin hyvinvointiin, herkutteluun sekä hemmotteluun

Inspiration Weekend 2018 -tapahtuma (13.-14.4.) tarjosi perjantaina ja lauantaina monipuolista ohjelmaa kaikkiaan yli 300 bloggaajalle, tubettajalle ja grammaajalle! Sosiaalisen median mielipidevaikuttajille suunnatut tilaisuudet keskittyivät tänä keväänä hyvinvointiin, herkutteluun sekä hemmotteluun, verkostoitumista ja yhdessäoloa unohtamatta.

Viikonlopun kuudesta tilaisuudesta kolme järjestettiin upouuden ravintola Väinö Kallion tiloissa. Lue, mitä kaikkea oli ohjelmassa!

CONSCIOUS MORNING

Inspiroivan viikonlopun starttasi perjantaiaamuna Vuokkosten kanssa yhteistyössä järjestetty Conscious Morning -aamutilaisuus, jonka aikana keskityttiin parinkymmenen kutsuvieraan voimin kuuntelemaan kehoa ja mieltä. Ravintola Väinö Kallion historiallisissa tiloissa järjestetyn hyvinvointiaamun teemoja olivat eettisyys, ekologisuus ja puhtaus.

Päivä alkoi Roots Helsingin Emilia Viherkosken vetämällä kehoa herättelevällä lempeällä joogalla, joka auttoi löytämään tasapainon viikon päätteeksi. Pehmeinä virtaavien liikkeiden apuna olivat Casallin laadukkaat joogaamiseen tarkoitetut korkkimatot. Joogan jälkeen siirryttiin pohtimaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tiedostavia valintoja inspiroivan puhujamme Eevskun johdolla.

Rauhallisen ja tasapainottavan aamun kruunasi Roots Helsingin, Greenstreetin ja Anyday Nutsin maistuva vegaani brunssi.PE 13.4. DINNER WITH FOODIES & WINOS

Perjantai-iltana hemmoteltiin makuhermoja, kun Jyväbroiler, Atria Lihakauppa sekä Social Wines laittoivat pöydän koreaksi käsintehdyin marokkolaisin mosaiikkipöydin somistetussa upeassa ruokailusalissa.

Illan aikana nautittiin Väinö Kallion kokkien loihtima kolmen ruokalajin menu: alkupalaksi tarjoiltiin Jyväbroilerin raparperilla ja hernepyreellä höystetty broileri-pistaasiterriini, pääruuaksi 57-asteiseksi kypsennetty naudan entrecôte ja jälkiruuaksi veden kielelle nostattava Dooley’s Pannacotta. Hauskan hetken illallisella aiheutti entrecôten suussasulavan murea liha, jota vieraat ehtivät epäillä sisäfileeksi, kunnes kokki saapui korjaamaan epäilykset vääriksi; liha kun oli vain todella laadukasta.

Ruokailua tahdittivat Social Wines’in loistavasti valitut viinit: Jaume Serra Brut -cava, Greenleaf Organic Riesling -valkoviini sekä Los Monteros Crianza -punaviini kruunasivat illan makumaailman.

LA 14.4. CREATIVE MORNING

Ennen gaalailtaa uppouduimme luovuuteen ja mindfullnessiin. Väinö Kalliossa järjestetty Creative Morning jakautui aamupäivän aikana neljään eri osa-alueeseen: Body-, Mind-, Beauty- ja Soul -ohjelmanumerot tarjosivat 40 kutsuvieraallemme kaikkia aisteja kutkuttelevan elämyksen. 

BODY
Kehoon keskittyvässä osiossa ryhmämme aloitti päivän energiaa antavalla verryttelyllä. 
Vastaisku ankeudelle -blogista tutun Jenny Belitz-Henrikssonin vetämän harjoituksen aikana kehon nesteytyksestä huolehti Novelle Plus Foolihappo+Cjonka sisältämät tärkeät vitamiinit ja hivenaineet edistävät kehon hyvinvointia. Foolihappoa, C-vitamiinia ja kollageenia sisältävä uutuusjuoma ja se tukee kehon uudistumista.

Treenin jälkeen palauduttiin herkuttelemalla. Uudet Breyers Delights -proteiinijäätelöpatukat sisältävät paljon proteiinia ja verrattaen vähän sokeria, mutta ovat silti kermaisia, herkullisia ja täynnä makua. Suosittelemme testaamaan!

MIND
Päivän toisessa osiossa virkistettiin ajatuksenjuoksua, kun inspiroiva puhujamme Julia Oravisto (
Bay Helsinki) johdatteli kuuntelijansa mindfullnessin äärelle. Julian johdolla mietittiin muun muassa mistä luovuus lähtee, miten mieltään pystyy ruokkimaan tai ajatteluaan kehittämään. Aivopähkinöiden lisäksi yleisössä maisteltiin Anyday Nutsin kuivapaahdettuja pähkinäsekoituksia, jotka on paahdettu ilman öljyä parhaan maun ja rapeuden varmistamiseksi.

BEAUTY
Nuxen workshopissa viritettiin aistit kauneuden taajuudelle. Kosmetiikkabrändin filosofian mukaisesti vieraamme pääsivät kuulemaan vaistojen voimasta: niitä meidän kaikkien pitäisi päivittäisissä valinnoissamme kuunnella enemmän ja vaalia. Esittelyssä olivat myös Nuxen huippulaadukkaat tuotteet, joiden suunnittelussa yhdistetään luonnon kaikki vahvuudet sekä tieteen voima, aisteja herättelevällä tavalla.

SOUL
Päivän kruunasi Jyväbroilerin lounaaksi tarjoilema, makuaisteja hivelevä sushisalaatti. Inspiroivaa lounashetkeä rytmitti valloittava duo Maiju Lindell ja Annika Kaakinen.  

 

Inspiration Weekend -tapahtumaviikonloppu piti sisällään myös paljon muuta! Pysy kuulolla ja lue, mitä tapahtui ihanalla Getaway-hemmottelureissulla Långvikissa ja mitä kaikkea säkenöivä gaalailta piti sisällään.

 

Teksti: Indieplace
Kuvat: Eetu Järvi / @eetuvaltterimedia