16.4.2018 Indieplace

Katso Inspiration Blog Awards -gaalan kärkikolmikot ja tutustu säkenöiviin TOP 3 -ehdokkaisiin!

Inspiration Blog Awards -gaala palkitsi jälleen vuoden inspiroivimmat bloggaajat, tubettajat ja grammaajat. Kilpailun yleisöäänestys keräsi tänä vuonna historiallisen määrän ääniä, huikeat 410 493! Voittajat julkistettiin Helsingin Kattilahallilla järjestetyssä gaalassa lauantai-iltana 14.4.

Voittajien valintaan osallistui tänä keväänä yleisön lisäksi kaksi raatia, sillä myös kilpailun vaikuttajaehdokkaat sekä tapahtuman yhteistyökumppaneiden edustajat saivat valita omat suosikkinsa eri sarjoista. Eri raadeilta saadut yhteispisteet lopulta ratkaisivat, kenet palkittiin sarjan voittajana. Tutustu uudistuneeseen kilpailuun sekä eri sarjoihin tarkemmin täällä.

Katso sarjojen TOP-3 ja tutustu inspiroiviin ehdokkaisiin! Lisää gaalan tunnelmia löydät tapahtuman kuvagalleriasta.


VUODEN ENERGISIN

VOITTAJA
SUPER FIT ME

Super Fit Me -blogin takaa löytyy hyvinvointivalmentaja ja yrittäjä Nana, joka jakaa kanavissaan treeni- ja ravintovinkkejä sekä kirjoittelee hyvinvointiin ja elämään liittyvistä aiheista rennolla otteella – ei pipoa kiristellen. Nana on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja, joka suosii valmennuksessaan elämäntapamuutoksia pikadieettien sijaan.

Kilpailun tuomarit kuvailivat Nanaa perusteluissaan iloiseksi, muita kannustavaksi energiapakkaukseksi – tästä blogista löydät rehellistä meininkiä, isolla sydämellä. Kanavissa vallitsee yhteisöllinen ja aidosti välittävä tunnelma; seuraajat ovat vahvasti mukana Nanan menossa!

2. SIJA
SITA SALMINEN 

Sita on 25-vuotias Helsinkiin muuttanut Rovaniemen kasvatti. Pirteältä YouTube-kanavalta löytyy arkisia asioita, liikuntaa, hyvinvointia sekä haastevideoita ja vierailevia tähtiä. Tämä valloittava tubettaja rakastaa treenaamista, mainosten analysoimista, kahvia, kieliä ja kielitiedettä, pikkupossuja ja vanhoja, suloisia pappoja, kaikenlaisten asioiden suunnittelemista kalenteriin sekä tietysti omaa poikaystävää, perhettä ja ystäviä.

Tuomariston mielestä Sita on monipuolisesti inspiroiva  ja persoonallinen energiapakkaus, joka luo kanavissaan hyvää fiilistä aidolla meiningillä. Tämä lämpimällä olemuksellaan ja ihanalla murteella hurmaava tubettaja tarttuu rohkeasti myös tärkeisiin puheenaiheisiin: yleisö on sitoutunutta ja tsemppavaa, seuraajat keskustelevat aktiivisesti kanavalla.

3. SIJA
VASTAISKU ANKEUDELLE

”Uskon siihen, että kun tekee hyvää muille, muutkin tekevät sinulle. Ole muille sellainen ihminen kuin haluat heidän olevan sinulle.” Näin kirjoittaa 40-vuotias Jenny, jonka meriittilista on pitkä. Tämä upealla elämänasenteella varustettu hyvinvointibloggaaja on myös luennoitsija, toimittaja, ryhmäliikuntaohjaaja, FAF -personal trainer sekä kolmen tyttären äiti.

Vastaisku ankeudelle on tuomariston mukaan nimensä mukainen blogi. ”Jenny ansaitsisi mitalin hyväsydämisyydestä”, kuvailee yksi raatien jäsenistä. Jennyn lempeä mutta viisas ote kannustaa tekemään oikeita valintoja arjessa – tämä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lähettiläs inspiroi ihmisiä liikunnan pariin helposti lähestyttävällä esimerkillään.

Voittajan palkitsi Novelle ja Långvik.

VUODEN HERKULLISIN

VOITTAJA
ANNIN UUNISSA

Anni on leivontaan ja kuvaamiseen hurahtanut kotileipuri ja yrittäjä, joka leipoo kaikkea kaunista, niin suolaista kuin makeaa. Herkuissa keskitytään usein kauden teemoihin, juhliin ja elämän herkullisiin hetkiin.

Tuomariston hurmasivat erityisesti blogin selkeät reseptit ja houkuttelevat, kauniit kuvat, jotka kannustavat kokeilemaan. Annin uunissa tarjoaa innovatiivisia ideoita keittiöön.

2. SIJA
PS OLEN VEGAANI

Vuoden 2016 alussa kasviperäinen ruoka vei Minnin ja Pajun mennessään. Sitten oli aika omistaa vegeruualle oma kanavansa. PS Olen vegaani pitää sisällään helppoja reseptejä, hyödyllisiä vinkkejä sekä tietoa veganismista – ja jotta homma ei menisi ihan vakavaksi, jaetaan kanavalla tämä kaikki ilon ja huumorin kautta.

Tuomaristo arvostaa erityisesti Minnin ja Pajun hauskaa ja inspiroivaa otetta tekemiseen. Vaikka aiheena on niinkin tärkeä ja ajankohtainen aihe kuin veganismi, ei kanavan sävy kuitenkaan ole tuomitseva ja syyllistävä.

3. SIJA
LIEMESSÄ

Liemessä-blogista löydät yksinkertaista maistuvaa ruokaa hyvistä raaka-aineista – pilke silmäkulmassa! Reseptien lisäksi blogi päivittyy ravintola-arvosteluilla, ruokamatkaraporteilla sekä veden kielelle nostattavilla ruokakuvilla. Arkea ei aina helpota Nirso ruokapöydässä. Elämän pitävät aktiivisena kaikkiruokainen Mini ja perustaapero Herra Simpukka.

Tuomariston vakuuttivat erityisesti blogista huokuva vankkumaton ammattitaito sekä huikean hieno visuaalisuus. Liemessä tarjoilee laatutietoisille lukijoilleen takuuvarmaa arkiruokainspiraatiota ja tyylikkäitä kuvia.

Voittajan palkitsi Jyväbroiler ja Atria Lihakauppa.

 

VUODEN PERSOONALLISIN

VOITTAJA
BRITNEY SUMELL

”Staying fabulous is a 24/7 full-time job.” Näin sanoo Britney Sumell, jonka kanavalta ei glamouria, säihkettä tai ihania meikkivinkkejä puutu! Kanavallaan Sumell ottaa myös kantaa suvaitsevaisuuden puolesta. Britney on rohkeasti oma itsensä ja vähät välittää muiden mielipiteistä – tästä upeasta asenteesta voimme kaikki ottaa oppia!

Raatien edustajat painottivat valinnoissaan erityisesti vaikuttajan huikeaa persoonaa:  Britney tuottaa kanaviaan laadukkaasti, vahvalla omalla tyylillään, joka erottuu joukosta muutenkin kuin kaikista ilmiselvimmillä tavoilla. Tuomarit arvostavat myös vaikuttajan työtä suvaitsevaisuuden puolesta. Britney pistää rohkeasti itsensä peliin ja uskaltaa olla oma itsensä.

2. SIJA
VITUNVIIVI

Viivi Huuska on suomalainen ohjaaja ja valokuvaaja, jonka taidonnäytteet ovat nuoresta iästä huolimatta vakuuttaneet niin yleisön kuin kriitikotkin. Tämän lahjakkuuden mentoreja ovat Drag Queenit, joiden vapaassa ja innostavassa seurassa Huuska sai kasvaa lapsesta aikuiseksi. Sekä Huuskan töissä että hänen somekanavissaan näkyy omaleimainen persoonallinen ote, joka vangitsee katsojansa epäsovinnaisuudellaan.

Tuomariston vakuutti Huuskan järkkymätön, voimakas ja visuaalinen oma tyyli ja ääni. Tämä peloton Bosslady erottuu ja kuuluu kaukaa. Huuskalla on rohkea tapa kokeilla uusia juttuja ja rikkoa rajoja: kuten yksi raadin jäsenistä kuvailee, on vaikuttajan pukeutumisessa ja kaikessa tekemisessä on näkyvissä ”selviä nerouden merkkejä”.

3. SIJA
JANITA AUTIO

Janita Autio on 24-vuotias valokuvaaja, joka kuvaa enimmäkseen henkilö-, muoti- ja fiiliskuvia. Nainen elää unelmaansa rohkeutensa ja intohimonsa ansiosta sekä inspiroituu glitteristä, auringonvalosta ja ihmisten tarinoista.

Tämä rohkea ja värikäs oman tiensä kulkija valloitti myös tuomariston! Janita vaikuttaa aidosti ihanalta ihmiseltä, joka on kaunis sisältä ja ulkoa. Tällä huippulahjakkaalla ammattilaisella jolla on upea energia tilanteessa kuin tilanteessa, tarttuvaa naurua unohtamatta.Hyvä tyylitaju ja mukava persoona puhuttelevat varmasti laajaa porukkaa.

Voittajan palkitsi Anyday Nuts.


VUODEN TYYLIKKÄIN

VOITTAJA
TICKLE YOUR FANCY

Tickle Your Fancy -blogin Sara on trendeihin ja liikuntaan (hyvällä maulla) addiktoitunut tapahtuma-altis smoothieiden suurkuluttaja. Hyvinvoinnin ja trendien lisäksi blogissa jaetaan matkavinkkejä ja noloja tankkaustarinoita, patikoidaan luonnossa ja fiilistellään auringonlaskuja, lakataan varpaankynsiä ja nautiskellaan arjen kauniista asioista.

Tuomarit näkivät Saran rohkeana, kokeilevana pukeutujana, jolta saa aina uusia ideoita. Tällä trendsetterillä on selkeä oma tyyli ja ammattimainen ote tekemiseen: kanavien sisältö on uskottavaa, laadukasta sekä mielenkiintoista.

2. SIJA
MUSTARTTU

Mustarttu-blogin takaa löytyy nuori tyyli-intoilija, lifestyle-bloggaaja ja somevaikuttaja, joka rakastaa pitkiä lentomatkoja sekä hiekkarantoja – omaa kotikaupunkiaan Helsinkiä unohtamatta. Kamera kulkee kädessä ikuistaen elämän parhaat hetket kuviksi ja fiilisfilmeiksi.

Tuomariston mielestä Arttu on ehdottomasti Suomen mielenkiintoisin miespukeutuja ja -muodin edelläkävijä. Tämän tyylitaiturin pukeutumisessa on aina twisti, joka tekee asukokonaisuudesta huomiota herättävän ja mielenkiintoisen. Artun tyyli on kaukana tylsästä!

3. SIJA
MMIISAS

Mmiisas-kanavan takaa löytyy 23-vuotias tamperelainen puheviestinnän opiskelija, joka haluaa jakaa palan elämästään muiden kanssa. Tämä suosittu tubetähti on rohkeasti oma itsensä ja tekee videoita puhtaasti omaksi ilokseen, kehittyäkseen sisällöntuottajana ja viihdyttääkseen muita ihmisiä.

Tuomaristo kuvailee Miisan tyyliä ihanan rennoksi ja samaistuttavaksi. Tämän mutkattoman pukeutujan tyylivalinnat ovat hieno esimerkki siitä, että omannäköinen tyyli rakentuu persoonasta, ei muotilehtien sivuilta –  jokaiseen trendi-hullutukseen ei tarvitse lähteä mukaan!

Voittajan palkitsi Instrumentarium.


VUODEN VISUAALISIN

VOITTAJA
VIENA K

Tämän monilahjakkaan esteetikon, kakkukirjailijan ja muusikon luovuus kukkii kimpuissa, asetelmissa ja taianomaisissa hetkissä. Vienan kauniinsävyinen maailma on täynnä suomalaista designia, luonnonkosmetiikkaa, pitkäksi venyneitä aamiaisia ja hartaudella suunniteltuja juhlia.

Tuomariston mukaan voittajan kanavissa vallitsee aito, rauhallinen, mutta kuitenkin luova tunnelmansa, joka ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Blogia lukiessa tuntuu kuin uppoaisi pehmeään samettiin: lämmin, pehmeä, mutta kuitenkin myös raikas! Tämä vaikuttaja loihtii vegaaniruoat, kattaukset ja leikkokukka-asetelmat aina yhtä seesteisen näköiseksi.

2. SIJA 
UUSI KUU

Uusi Kuu on elämäntapa: vanha talo, narisevat lattiat, loputon remontti ja arjen kauniit yksityiskohdat. Tästä blogista löydät tunnelmallisuutta, hyvää ruokaa, sisustamista ja somistamista – uuden ja vanhan kontrastia.

Tuomariston hurmasi kirjoittaja Emilian kaikin tavoin kaunis ja inspiroiva ote tekemiseen. Uusi Kuu on raikas, ajankohtainen, aito ja viimeistelty, erittäin visuaalinen blogi. Blogista löydät myös hurmaavan tasapainoisia ja elegantteja kuvia – Emilia on todella lahjakas kuvaaja!

3. SIJA
KALASTAJAN VAIMO

Kalastajan vaimon blogissa eletään esteettisen kaunista elämää Norjassa kahden lapsen äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

Tuomaristo kuvailee bloggaajan luomaa tunnelmaa rauhoittavaksi ja kutsuvaksi. Kalastajan vaimo ei ole kuin sivu naistenlehdestä ja juuri siitä syystä se pysäyttää katsomaan ja nauttimaan. Blogin boheemi, rento ja hyvää elämää huokuva visualiikka sekä vangitseva persoona ihanien kuvien takana valloittavat.

Voittajan palkitsi Olympus.


VUODEN ARJEN SANKARI

VOITTAJA
PUUTALOBABY

Puutalobaby on boheeminrento “elämäntyylittömyysblogi”, jossa arjen epäjärjestyksestä vastaavat äiti, isi ja kaksi pientä lasta. Tämä blogi sisältää ELÄMÄÄ – ei asetelmia, photoshoppeja tai yhtään (elävää) valkoista liljaa maljakossa.

Blogin kirjoittaja Krista hurmasi raadit mukaansatempaavalla tarinankerronnalla ja värikkäillä kuvilla. Tämä vaikuttaja on positiivinen ja hauska, täysin mukanaan vievä luonnonvoima. Kanavissa tarjoillaan rehellistä arkea ilman silottelua, sisältö on raikasta ja omaperäistä. Myös Puutalobabyn kohderyhmä on mielenkiintoinen: tämän blogin lukijakunta on todella sitoutunut ja tiedostava.

2. SIJA
THE REALM OF MARIA

The Realm of Maria tuottaa hienoja sisältöjä tavallisesta perhearjesta, äitiydestä, sisustusarkkitehtuurin opinnoista ja arjen onnesta. Tällä kanavalla tasapainotellaan lapsiperheen kiireiden kanssa, ihastellaan äitiyttä ja ihmetellään esikoistytön kanssa maailmaa sekä tarjoillaan monipuolista sillisalaattia Marian omien kiinnostuksen kohteiden ympärillä.

Tuomariston vakuuttivat Marian sisällön visuaalisuus, laatu sekä videoissa käsitellyt monipuoliset aihepiirit. The Realm of Maria on nopeassa ajassa noussut suosioon samalla, kun perheeseen on syntynyt taaperon seuraksi pieni vauva. Kanavista loistaa pitkäjänteinen ja laadukas työ.

3. SIJA
LOVING WHITE STYLE

Tämä sisustukseen keskittyvä blogi tarjoaa aidon hyvän mielen paikan, jossa välillä kurkistetaan vauva-arkeen tai jaetaan muoti- ja kauneusjuttuja. Toisinaan sukelletaan pintaa syvemmälle: kirjoittaja Marjut sai vuoden 2017 lopussa tietää sairastavansa rintasyöpää. Taistelu sairautta vastaan on siitä lähtien ollut näkyvä osa blogia, jonka ympärille onkin tsemppiviestien ja vertaistuen myötä muodostunut ainutlaatuinen yhteisö.

Tuomaristoa kosketti erityisesti blogin hyvin henkilökohtainen aihepiiri. Marjut kertoo avoimesti myös elämän vaikeuksista, samalla inspiroiden lukijoita huikean visuaalisella ja laadukkaalla sisällöllään. Tämä blogi herättää ajatuksia ja pistää arvostamaan terveyttä, mutta samalla kirjoittajan positiivinen elämänasenne piristää päivää ja jakaa hyvää mieltä.

Voittajan palkitsi Väinö Kallio ja Roots Helsinki.


VUODEN KANNANOTTAJA

VOITTAJA
BLUESTOCKING

Ajankohtaisiin, etenkin tasa-arvoa käsitteleviin aiheisiin blogissaan pureutuva Minja Koskela on omien sanojensa mukaan ”feministi, tutkija ja opettaja, jonka mielestä taide lisää hyvinvointia.” Minjan nokkelat näkökulmat sekä kyky kirjoittaa monimutkainenkin asia ketterään, oivaltavalla huumorilla kuorrutettuun muotoon luovat matalan kynnyksen keskusteluun osallistumiselle.

Bluestocking-blogin yhteiskunnalliset aiheet, ajankohtaisuus sekä laadukkaasti tuotettu sisältö saivat tuomariston puolelleen. Vaikuttaja herättelee onnistuneesti keskustelua selkeillä ja tiiviillä, ajankohtaisilla kannanotoillaan. Kanavien takaa löytyy rohkea ja terävä mielipidevaikuttaja, jonka ajatukset tuovat uusia kulmia kiinnostaviin aiheisiin.

2. SIJA
MANSIKKKA

Mansikkka on tyylikäs ja iloinen lifestylevloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Maiju tekee my day -tyyppisiä sisältöjä ja tarttuu rohkeasti elämän arkisiin tilanteisiin. Kulttuurista ja kauniista asioista syttyvä Maiju haluaa kannustaa nuoria tyttöjä vapautuneempaan itseilmaisuun. Maijun työn tuloksista kertoo paljon myös se, että Mielenterveyden keskusliitto nimitti hänet vuoden 2017 Hyvän Mielen lähettilääksi.

Tuomaristo kuvailee Maijua rohkeaksi esikuvaksi, joka on vahvasti oma itsensä. Tämä tubettaja yhdistää hienosti yhteiskunnalliset aiheet ja pohdinnat kevyempiin sisältöihin. Tyylillään Mansikkka normalisoi ja madaltaa erityisesti nuorten katsojien kynnystä pohtia vakavampiakin aiheita. Maiju ei pelkää puhua tabuista.

3. SIJA
RUSKEAT TYTÖT

Ruskeat Tytöt on ensimmäinen suomalainen, pääasiassa suomenkielinen media ruskeilta ihmisiltä ruskeille ihmisille ja kaikille seksikkään ja laadukkaan yhteiskunnallisen, kulttuuri- sekä kauneus- ja muotijournalismin ystäville. Ruskeiden Tyttöjen tavoite on laajentaa representaatioita mediassa, normalisoida ruskeista tytöistä kerrottavia journalistisia tarinoita sekä toimia alustana ruskeille journalismin ammattilaisille toteuttaa omia projektejaan.

Tuomariston mukaan Ruskeat Tytöt tuottaa todelliseen tarpeeseen tulevaa sisältöä ja tarjoaa kauan kaivattuja esikuvia rodullistetuille ihmisille. Ylistystä saavat erityisesti median inspiroivat, informatiiviset ja ajatuksia herättävät sisällöt: ”Aitoo kamaa oikeista asioista”, kuten yksi raatilaisista asian muotoilee.

Voittajan palkitsi Vuokkoset.VUODEN TARINANKERTOJA

VOITTAJA
ASIKAINE

Tamperelaisen Maiju Asikaisen blogi on täynnä sisustushaaveita, lapsiperheen puuhasteluja, hyvää musiikkia, remonttivalitusta ja arjen ylistystä sekä ennen kaikkea osuvaa huumoria. Maijun arjen kuvauksista muodostuu pieniä kertomuksia, jotka usein tiivistävät hauskasti ja herkästikin sen, mikä elämässä on tärkeää ja kaunista.

”Ai saakeli miten keplottelevasti joku pystyy kirjoittamaan tekstiä”, kuvailee voittajaa yksi raadin jäsenistä. Asikainen suhaa kynänsä kanssa luontevasti huumorista vakavampiin aiheisiin, eikä piittaa genre- tai soveliaisuusrajoista. Tämä kirjoittaja on ennen kaikkea persoonallinen, hauska, tunnistettava ja aito. Katso Maijun kiitosvideo yllä!

2. SIJA
OLGAN KOTONA

Myös näyttelijänä tunnetun Olga Temosen kotona kokkaillaan kasvisruokaa, leivotaan ja eletään ihan tavallista arkea, sillä se on parasta. Konstailematon elämä ja talonpito maalla luovat blogiin oman maailmansa, jonka pariin uppoutuu mielellään.

”Olga näyttää hienosti sen, mikä meidän kaikkien pitäisi ymmärtää: kotona on parasta, ei onnellinen elämä sen enempää vaadi”, todetaan tuomaristossa. Erityisesti Olgan herkulliset reseptit sekä jalat maassa -asenne elämään saavat lukijan palaamaan tämän taitavan tarinankertojan blogiin yhä uudestaan.

3. SIJA
PESOJOONAS

Joonas on paljasjalkainen hesalainen, jonka juuret ja sydän löytyvät Keski-Suomen Korpilahdelta. Blogin lisäksi tämän supliikin tarinankertojan juttuja seurataan samannimisellä Youtube-kanavalla sekä Snäpissä. Pesojoonas kannustaa nuoria oman jutun löytämiseen, kriittiseen ajatteluun sekä aktiiviseen toimijuuteen.

Tuomaristo arvostaa Joonaksen periksiantamatonta asennetta: tämä positiivinen maailmankansalainen on rohkea esimerkki siitä, miten jokaisen tulisi lähteä etsimään ja toteuttamaan itseään. Pesojoonaksen kanavat tarjoilevat koskettavaa, erilaista, positiivista ja pohdiskelevaa sisältöä – unohtamatta visuaalisesti kaunista ja laadukasta toteutusta.

Voittajan palkitsi Yellow Tail.


VUODEN TULOKAS

VOITTAJA
YES GIRL

Yes girl on uuden ajan hyvinvointiyhteisö, jossa treenataan ja syödään puhtaasti. Unohtamatta kuitenkaan laiskottelua ja pitsaa! Kirjoittajat Petra ja Kriselda liputtavat kummatkin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta ja uskovat tasapainon olevan avain hyvään elämään.

Tuomariston mielestä kanava on ihanan positiivinen: erityisesti kaunis ulkoasu, aktiivinen päivitystahti ja rento sisältö inspiroivat raatilaisia. Kaksikon ote on ihailtavan energinen ja ammattimainen, sisältö mielenkiintoista ja informatiivista. Tätä Suomen somemaailma kaipaa!

2. SIJA
LINDA EKROTH

Linda on onnistunut ammattimaisella otteellaan kasvattamaan somekanaviaan todella nopeasti lyhyessä ajassa. Hän on myös todellinen somen monilahjakkuus: Lindalta luonnistuvat paitsi laadukkaat videot ja inspiroivat blogipostaukset myös mielenkiintoiset podcastit.

Tuomaria miellyttivät erityisesti kanavien harmoninen, harkittu kokonaisuus sekä laadukkaat kuvat. Niin blogia, Instagramia kuin Youtubea päivittävän Lindan taitoja tullaan varmasti kysymään: tämän lahjakkuuden kunnianhimo, visuaalinen silmä, selkärankaan rakennettu tarinantaju, ahkeruus sekä aito sydämellisyys vievät vielä pitkälle.

3. SIJA
JENNI ALEXANDROVA

Jenni Alexandrova rakastaa kysymyksiä ilman oikeita vastauksia. Hän pyrkii elämässään maksimaaliseen nautintoon esimerkiksi syömällä (muiden tekemää) hyvää ruokaa. Tv- ja radiojuontajana töitä tekevä äiti rakastaa matkustamista, viiniä ja taidetta sen kaikissa eri muodoissaan.Mielenkiintoisia ja kantaa ottavia aiheita, räväkkä persoona, joka kiehtoo omalla tyylillään

Jennille tuomaristo antoi pisteitä erityisesti elämänmakuisesta tekstistä sekä raikkaasta meiningistä. Jenni on rohkea ja säihkyvä persoona, joka on tuonut uutta vireyttä blogimaailmaan: tekstit tarjoavat tarinoita ja havaintoja, jotka nappaavat mukaansa heti ensimmäisestä lauseesta.

Voittajan palkitsi Bronx Colors.


VUODEN YLEISÖN SUOSIKKI

VOITTAJA
MMIISAS

Yleisön suosikiksi koko kilpailussa nousi 23 052 äänellä Tyylikkäin-kategoriassa ehdolla ollut mmiisas! Tämä lyömättömällä huumorintajulla varustettu tubettaja tuottaa videonsa aina rennolla otteella, kehittyäkseen sisällöntuottajana ja viihdyttääkseen muita ihmisiä. Aito ja vilpitön tekeminen ilman sen suurempia kommervenkkejä on varmasti myös osasyy Miisan valtaisaan suosioon. Videoissa todella näkyy tekemisen ilo!

2. SIJA
RONI BACK

Toiselle sijalle tiukan kilpailun jälkeen ylsi 22 948 äänellä valloittava Roni Back – kärkikaksikon äänimäärillä oli eroa siis vain muutamia kymmeniä! Roni tekee videoita omien sanojensa mukaan kaikesta mahdollisesta: peleistä, elämästä, trendikkäistä aiheista ja niin edelleen. Säännöllisin väliajoin kanavalla tartutaan myös kiinnostaviin uutisiin: huumorilla höystetyt katsaukset päivän kuumimpiin aiheisiin tarjoavat raikkaita ja ajatuksia herättäviä näkökulmia kissavideoiden väliin!

3. SIJA
JANNI HUSSI

Kolmanneksi yleisöäänestyksessä tuli energinen Janni Hussi 17 019 äänellä. Jannin blogissa tutustutaan nuoren yrittäjänaisen sporttiseen ja vauhdikkaaseen elämään, jossa pääosaa näyttelevät mielenkiintoiset ja monipuoliset työt ja projektit, valkoinen pieni toy-villakoira Harri, sporttailu, ystävät ja matkustelu – hyvää ruokaa unohtamatta. Teksteistä löydät aidon rehelliset kertomukset niin elämän ilotulituksista kuin vastoinkäymisistä.

Voittajan palkitsi Breyers Delights.


VUODEN KUVA
STAY FRESH / Marianne Saarinen

Gaalaillan aikana vieraat saivat äänestää suosikkiaan Vuoden Kuva -ehdokkaista, joiden upeat otokset olivat tapahtuman ajan esillä iFolorin galleriaseinällä. Eniten ääniä kutsuvierailta keräsi STAY FRESH -blogin Marianne Saarinen alla olevalla lumoavalla kuvallaan.

Paljon onnea TOP-3 -sijoille päässeille vaikuttajille sekä kaikille kilpailun ehdokkaille, joiden ansiosta kilpailusta kehittyi historian jännittävin. Lämmin kiitos myös kaikille äänestäneille sekä raatien jäsenille!

YHTEISTYÖSSÄ: