27.4.2017 Indieplace

Bloggers’ Inspiration Day tarjosi inspiraatiota kaikille aisteille

Pohjoismaiden suurin somevaikuttajien ammattitapahtuma kokosi jälleen 22.4. Kattilahallin täyteen bloggaajia, tubettajia ja muita somevaikuttajia. Jo kahdeksatta kertaa järjestettävä Bloggers’ Inspiration Day tarjosi mm. inspiroivaa lavaohjelmaa, sesongin kuumimpia tyylejä, taivaallista vegeruokaa sekä upeita juomia – nyt oli lupa heitää huolet pois ja unelmoida glitterin kimaltaessa!

Happy Joen tunnelmallisessa puutarhassa istahdettiin nauttimaan ihanan omenaisista siidereistä ystävien seurassa sekä tutustuttiin uuteen erityiskuivaan Happy Joe Old Country -siideriin. Tarjolla oli myös ruokavisionääri Richard McCormickin valmistelemia suussa sulavia herkkuja.

Järvenpään Kukkatalon vehreällä pisteellä pääsi askartelemaan itselleen ihastusta herättävän kukkakorun aidoista kukista. Ammattilaiset tarjosivat myös vinkkejä viherkasvien hoitoon.

Päivän taivaallisella lounaalla koottiin värikäs Hälsans Kök Falafel Bowl täyteen vegaanista superruokaa! Menun oli valmistanut Roots Helsinki maistuvista GoGreen-, Vihreä Keiju– sekä Champ-tuotteista, herkullisia falafeleja unohtamatta. Hälsans Kökin klassisten falafelien lisäksi pöydästä löytyivät uutuusmaut Pinaatti ja Punajuuri.

Jälkiruoaksi maistui pala GreenStreetin vegaanista raakakakkua höyryävän kahvikupposen kera!

GoGreen-pisteellä tutustuttiin uutuustuotteisiin ja vanhoihin suosikkeihin sekä pikastailattiin tyylikäs flatlay-kuva GoGreen-tuotteilla.

Vihreä Keiju– sekä Champ-osasto hurmasi tuoreilla suomalaisilla salaateilla ja sienillä!

Health Labin Unelmapajassa päästettiin luovuus valloilleen, sillä pisteellä vieraat pääsivät luomaan oman unelmakarttansa! Askartelun lomassa janon sammuttivat Health Labin virkistävät vitamiinijuomat.

Nostalgia kohtaa nykyajan! Instrumentarium tuo kultaisten vuosikymmenten kehystyylit raikkaasti takaisin muotiin Heritagen uuden Spectacles of Time -malliston mukana. Mikä on sinun suosikkisi silmä- ja aurinkolasien klassikkomalleista?

VILAn ja VERO MODAn pisteellä tutustuttiin sesongin kuumimpiin trendeihin. Katso somevaikuttajien suosikkilookit Instagramista, hashtagin #stailaushaaste takaa!

Olympus esitteli osastollaan uutuuskamerat sekä tarjosi ammattilaisvinkkejä valo- ja videokuvaukseen. Päälavalla perehdyttiin tarkemmin kameraoptiikkaan huippukuvaaja Lars Johanssonin mielenkiintoisella kuvausklinikalla.

Päälavalla ohjelmassa oli myös ”Verkot somevesille” -paneeli, jossa someosaajat  Janne Naakka (naaG), Päivi Sappinen (Nakit ja Mutsi), Aino Rossi (Uino) sekä Emmi Nuorgam jakoivat vinkkinsä verkostoitumiseen. Lavalla nähtiin myös upean Maryam Razavin haastattelu, jossa hän kertoi ensiohjauksestaan The Perfect Selfie.

Mikä ärsyttää tai painaa mieltä? Kärcherin pisteellä pyyhittiin huolet kirjaimellisesti pois – nimittäin ikkunapesurilla!

Päivän monipuolisesta juomatarjoilusta vastasivat Kyrö Distillery, BrancaHardys-viinit sekä Pol Rémy Brut– ja Veuve du Vernay Ice Rosé-kuohuvat. Mahdollisuus oli päästä myös kehittämään omia drinkkitaitoja!

Päivän säihkyvimmät meikit toteutti Glitternisti!

KUVAT: Annieveliina

Katso kaikki kuvat BID:istä täältä!