22.4.2017 Indieplace

Inspiration Blog Awards palkitsi vuoden säkenöivimmät somevaikuttajat – katso voittajat!

Inspiration Blog Awards -gaala palkitsi jälleen vuoden inspiroivimmat bloggaajat, tubettajat ja grammaajat. Ikimuistoista juhlailtaa vietettiin Helsingin Kattilahallilla lauantaina 22.4. Eniten ääniä saaneet ehdokkaat palkittiin sarjoissa Vuoden tyylikkäin, viihdyttävin, herkullisin, visuaalisin, sekä Vuoden someteko, Vuoden tulokas ja Vuoden edelläkävijä. Äänestys keräsi tänä vuonna historiallisen määrän ääniä, huikeat 358 449!

Katso, ketkä voittivat:

VUODEN TYYLIKKÄIN – SARA OLLILA

Vuoden tyylikkäin sarjassa eniten ääniä sai upea  Sara Ollila! Saran tyylissä kohtaavat rentous ja tyylikkyys – tämä nainen tietää, miten pukeutua mukavasti näyttäen kuitenkin upealta!

Voittajan palkitsi Instrumentarium

VUODEN VIIHDYTTÄVIN – MMIISAS

Vuoden viihdyttävin -sarjassa yleisön suosikiksi ousi valloittava tubettaja mmiisas! Lyömättömällä huumorintajulla varustettu Miisa tuottaa videonsa aina rennolla ja omaleimaisella otteella, jonka ansiosta videoiden tunnelma on läpi vuosien säilynyt aitona ja ihanan miisamaisena.

Voittajan palkitsi Happy Joe.

VUODEN HERKULLISIN – DR. SUGAR

Vuoden herkullisimpana kanavana palkittiin Dr. Sugar -leivontablogi! Tällä herkkuklinikalla kaksi leipuri-kondiittoreiksi valmistunuttta sokeritohtoria hoitavaa akuuttia makeanhimoa hattaranpinkeillä unelmaherkuilla ja suklaaterapialla.

Voittajan palkitsi GreenStreet.

VUODEN VISUAALISIN – JANITA AUTIO

Vuoden visuaalisin -sarjassa yleisöäänestyksen voitti valokuvaaja ja somepersoona Janita Autio! Tämä lahjakkuus on jo monien bloggaajien ja musiikkiartistien luottokuvaaja.  Omien sanojensa mukaan Janita elää unelmaansa ”rohkeutensa ja intohimonsa ansiosta”.

Voittajan palkitsi Olympus.

VUODEN SOMETEKO – MANSIKKKA

Vuoden vaikuttavimman someteon teki yleisön mielestä Mansikkka-nimellä tubettava Maiju. Videoillaan Maiju on useaan otteeseen käsittellyt mielenterveyteen liittyviä aiheita, joista monen on vaikea puhua. Maiju rohkaisee omalla esimerkillään ja avoimuudellaan muita nuoria hakemaan apua mielenterveysongelmiin.

Rohkean tubettajan palkitsi Kärcher.

VUODEN TULOKAS – SITA SALMINEN

Vuoden tulokas -sarjan voitti energinen Sita Salminen! Starry eyes -nimistä blogistaan tunnettu Sita innostui viime keväänä videoista ja siirtyi kokonaan YouTuben puolelle. Pirteän 24-vuotiaan kanavalta löytyy hyvin monipuolista sisältöä arkisista asioista, treenaamisesta ja hyvinvoinnista. Tähän huikeassa nousussa olevaan tubettajaan ihastuu takuu varmasti!

Voittajan palkitsivat Health Lab ja Esport.

VUODEN EDELLÄKÄVIJÄ – UINO

Vuoden edelläkävijä -sarjan voiton vei häikäisevä Uino! Liki kahdeksan vuotta Uino-blogiaan pitänyt Aino on värikäs persoona, johon henkilöityvät vahvasti myös bloggaajan ammattitaidolla päivitetyt, huippusuositut somekanavat aina Youtubesta Instagramiin ja Snapchatiin. Tätä superpakkausta osaavat arvostaa myös uskolliset seuraajat, joita vuosien varrella on kertynyt valtava joukko.

Voittajan palkitsi vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelutoimisto ja tapahtuman järjestäjä, Indieplace.

Kuvat: Annieveliina