20.3.2017 Indieplace

Inspiration Blog Awards 2017 -äänestys on nyt käynnissä!

Inspiration Blog Awards -gaala palkitsee jälleen vuoden inspiroivimmat bloggaajat, tubettajat, grammaajat sekä muut säkenöivät somevaikuttajat! Tänä keväänä kysyimme lukijoilta ja seuraajilta, ketkä heidän mielestään ansaitsisivat ehdokkuuden. Saimme huikeat yli tuhat vastausta, joiden perusteella ehdokkaat valittiin. Katso ketkä pääsivät ehdolle!

Kuka on vuoden edelläkävijä, entä lupaavin uusi tulokas? Kuka tuottaa visuaalisesti upeimmat sisällöt, kenen jutut ovat viihdyttävimpiä? Entä mikä on ollut kuluneen vuoden vaikuttavin someteko? Voit äänestää ehdokkaita seitsemässä eri sarjassa, jotka ovat:

VUODEN SOMETEKO
Kenen kirjoitus, keskustelunavaus tai vaikka somehaaste on tehnyt sinuun vaikutuksen? Kuka on ottanut kantaa ja onnistunut vaikuttamaan? Vuoden someteko -kategoriassa ehdolla ovat vaikuttajat, jotka ovat uskaltaneet puhua vaikeistakin asioista, tai ehkä inspiroineet ison joukon ihmisiä tarttumaan toimeen.
Katso ehdokkaat! 

VUODEN TYYLIKKÄIN
Ketä seuraat kun haluat inspiraatiota vaatekaappiin, päivän meikkiin tai vaikka olohuoneen sisustukseen? Vuoden tyylikkäin -kategoriassa ehdolla ovat tyylitaiturit ja trendsetterit, jotka tarjoilevat raikkaita ideoita aina rohkeista ratkaisuista klassisiin valintoihin.
Katso ehdokkaat! 

VUODEN HERKULLISIN
Kenen sisällöt vievät kielen mennessään, ketä seuraat kun haluat ideoita viikonlopun herkutteluun tai vaikka arki-iltojen ruokapöytään? Vuoden herkullisin -kategoriassa ehdolla ovat inspiroivat ruoka- ja leivontavaikuttajat, reseptinikkarit ja muut kulinarismin konkarit.
Katso ehdokkaat! 

VUODEN VIIHDYTTÄVIN
Vinkkaa meille vuoden tarinankertoja, jonka juttujen pariin palaat kerta toisensa jälkeen. Tältä vaikuttajalta voit saada positiivista energiaa, tai vaikka vertaistukea elämän ylä- ja alamäkiin. Vuoden viihdyttävin -kategoriassa ehdolla ovat inspiroivat sisältötaiturit kaikista elämänalueista.
Katso ehdokkaat! 

VUODEN VISUAALISIN
Kenellä on upeimmat kuvat, vaikuttavimmat videot tai vaikka huikean hieno brändi? Tällä vaikuttajalla on visuaaliset palaset kohdallaan ja vahva yhtenäinen look kaikissa kanavissa. Vuoden visuaalisin -kategoriassa ehdolla ovat vaikuttavat visualistivelhot.
Katso ehdokkaat! 

VUODEN EDELLÄKÄVIJÄ
Ketä olet seurannut jo vuosien ajan, kuka on kulkenut mukanasi läpi elämänvaiheiden? Tämä pitkän linjan someosaaja on jo vuosia luonut itselleen vahvaa henkilöbrändiä. Vuoden edelläkävijä -kategoriassa ehdolla ovat vaikuttajat, jotka ovat omalla tekemisellä näyttäneet tietä muille.
Katso ehdokkaat! 

VUODEN TULOKAS
Keneen olet tutustunut vasta viime aikoina? Kuka on lupaavin new comer tai inspiroivin uusi tuttavuus, jonka kanavaan ihastuit ensi silmäyksellä? Vuoden tulokas -kategoriassa ehdolla ovat vaikuttajat, jotka ovat vasta aloittaneet sometekemisen tai ehkä lähteneet tekemään uudella otteella jo olemassa olevaa kanavaansa.
Katso ehdokkaat! 

Äänestys käynnistyy maanantaina 20.3. klo 16 ja jatkuu aina 12.4. asti. Voittajat palkitaan lauantaina 22.4. Helsingin Kattilahallissa järjestettävässä Inspiration Blog Awards -gaalassa. Äänestä suosikkiasi täällä ja muista myös osallistua arvontaan, jossa voit voittaa gaalaliput kahdelle!