5.11.2016 Indieplace

Inspiration Blog Awards palkitsi suosittuja blogeja – Kuka voitti? Katso kuvat ja tunnelmat

Inspiration Blog Awards kokosi lauantaina 5.11.2016 yhteen sometähtiä ja media- ja markkinointialan vaikuttajia. Tapahtumassa juhlistettiin uusia blogisivustoja Foodlover.fi, Lifie.fi ja uudistunutta Indiedays.com-sivustoa. Ilta huipentui uusien sivustojen inspiroivimpien kirjoittajien palkitsemiseen.

Foodlover-kategoriassa palkittiin Hannan soppa ja Kinuskikissa

iba_2016_winners-1

Tuomariston valinnoissa kolmen kärkeen pääsivät Annin uunissa, Chocochili ja Hannan soppa. Näistä tuomaristo palkitsi voittajana Hannan soppa –blogin. Tuomaristo perusteli valintaansa näin:

”Tässä ruokablogissa ajankohtaiset ja nousevat ruokatrendit esitellään kiehtovasti, omaan tyylin ja inspiroivien reseptien kautta. Blogi, jonka upeat kuvat, selkeät reseptit, vahva oma meininki ja inspiroiva ote ruokaan luovat blogiin ihanan tunnelman. Blogin sivurakenne on visuaalinen ja toimiva, sisältö monipuolista ja kiinnostavaa. Myös ravintolasuositukset ovat hauskaa luettavaa!”

Tuomariston suosikin palkitsi Olympus.

Lukijoiden suosikeissa kolmen kärkeen nousivat Peggyn pieni punainen keittiö, Kinuskikissa ja Chocochili. Näistä voittajaksi nousi Kinuskikissa.

iba_2016_winners-3

Kinuskikissa yhdistelee perinteisiin resepteihin uusia makuja ja tekniikoita. Vaihekuvat ja videot täydentävät laadukasta blogisisältöä ja auttavat onnistumaan. Kinuskikissa saa aloittelevankin jauhopeukalon hurahtamaan leipomiseen!

Lukijoiden suosikin palkitsi Anna de Codorníu.

Indiedays-kategoriassa palkittiin Mariannan ja Uino

Tuomariston valinnoissa palkinnosta kisasivat Ella Elers, Mariannan ja Sara Ollila. Näistä tuomaristo valitsi voittajaksi Mariannan. Mariannan-blogi on perustettu jo vuonna 2006. Tuomaristo perusteli valintaansa näin:

”Tämä blogi edustaa vahvaa tekemistä. Bloggaaja on kansainvälinen trendsetter ja pitkänlinjan ammattilainen. Blogien klassikko, jonka tyylikäs, klassinen ja vahva oma juttu on pysynyt yhtenevänä läpi vuosien. Brändi pysyy kokonaisena myös eri somekanavissa – Mariannan on voimakas henkilöbrändi.”

Tuomariston suosikin palkitsi Nordic Cosmetics.

Lukijoiden suosikki –tittelistä kisasi loppuvaiheessa kolmikko: Sara Ollila, Uino ja Voitto kotiin. Eniten ääniä keräsi lopulta bloggaaja-vloggaaja Uino.

iba_2016_winners-4

Uinon blogi on sekoitus muotia, omaa elämää, hulvatonta huumoria, videoita, huikeita kuvia ja naisellisia juttuja! Miltei 8 vuotta blogannut Uino on värikäs persoona, johon henkilöityvät vahvasti myös bloggaajan ammattitaidolla päivitetyt somekanavat. Tätä superpakkausta osaavat arvostaa myös uskolliset fanit, joita vuosien varrella on kertynyt vaikuttava joukko.

Lukijoiden suosikin palkitsi Bestseller.

Lifie-kategorian palkinnot voittivat Mami Go Go ja But I´m a human not a sandwich

iba_2016_winners-2

Lifie-tuomaristo valitsi kärkikolmikkoon blogit Mami Go Go, Nakit ja mutsi ja Emmi Nuorgam. Voittajaksi tuomaristo valitsi Mami Go Go –blogin seuraavin perustein:

”Todentuntuinen; kaunis ja visuaalinen, mutta samalla rento ja särmikäs. Klassisen blogin kriteerit ja kliseetkin, mutta samalla vahva tarttumapinta aitoon elämään. Teksti ja aiheet ovat rosoisia ja rohkeita, mutta samalla lifestyle-blogin visuaalisuus viehättää.”

Tuomariston suosikin palkitsi UKKO.fi.

Lukijoiden suosikkeina kilpailivat TOP 3:ssa Tinkerbella, At Maria´s ja But I´m a human not a sandwich. Tiukan äänestyksen tuloksena lukijoiden suosikiksi äänestettiin But I´m a human not a sandwich.

iba_2016_winners-5

Jo yli viisi vuotta But I’m a human not sandwich blogissa on seurattu Iinan ja Oton kasvua nuoresta parista vanhemmiksi. Blogissa eletään perhe-elämää kahden tytön kanssa, ja kolmatta odotellaan saapuvaksi pian. Blogi on täynnä rakkautta, ihanaa arkea, hyvää ja helppoa ruokaa, sisustusta, muotia ja lastenvaatehulluutta.

Lukijoiden suosikin palkitsi Instrumentarium.

Katso kaikki kuva BID ja IBA -tapahtumista!