11.5.2016 Indieplace

BID ja IBA 2016 tapahtumavideot ovat nyt täällä!

Huhtikuisen Bloggers’ Inspiration Dayn ja Inspiration Blog Awards -palkintogaalaan tunnelmia pääsee nyt kurkkamaan myös videomuodossa!

Inspiration_Blog_Awards_16-51

Bloggers’ Inspiration Day 23.4.2016 tarjosi vierailleen loistavan mahdollisuuden verkostoitua ja tavata bloggaajakollegoita tuomalla yhteen Kattilahalliin sekä suomalaiset, että kansainvälisiä huippubloggaajata ja yhteistyökumppanit. Inspiroivan päivän fiiliksiin pääset mukaan alta.

 

Inspiration_Blog_Awards_16-146

Illalla järjestetyssä Inspirations Blog Awards  -gaalassa palkittiin vuoden inspiroivimmat blogit ja somevaikuttajat. Palkintokategoriat ja palkitut bloggaajat näet täältä. Säkenöiviin gaalatunnelmiin pääset mukaan alta.

Iso kiitos loistavasta päivästä kuuluu kaikille yhteistyökumppaneillemme ja ennen kaikkeaan upeille tapahtumavieraille!