23.4.2016 Indieplace

Vuoden inspiroivimmat blogit palkittu Inspiration Blog Awards –gaalassa – katso voittajat ja kuvat!

Helsingin Kattilahallilla lauantaina 23.4.2016 järjestetty Inspiration Blog Awards kokosi yhteen jälleen blogi-, media- ja markkinointialan vaikuttajat. Gaalassa palkittiin vuoden inspiroivimpia blogi- ja somevaikuttajia seitsemässä eri kategoriassa.

Indiedaysin ja Blogirinki Median järjestämässä Inspiration Blog Awards –gaalassa nähtiin huikea määrä blogi- ja media-alan vaikuttajia. Illan kruunasi voittajien palkitseminen sekä KASPERGin livekeikka. Tapahtuman juontajana toimi Tea Khalifa.

Inspiration_Blog_Awards-2

Vuoden tyylikkäin blogi Strictly Style (vas.) ja 3. sijan saavuttanut MAMI GO GO

Illan ensimmäinen palkinto jaettiin vuoden tyylikkäimmälle blogille, joka on niin ulkoasultaan kuin sisällöltään laadukas. Kolmannelle sijalle tuli MAMI GO GO, toiselle sijalle Pupulandia ja vuoden tyylikkäimmäksi blogiksi palkittiin Strictly Style. Vuoden tyylikkäimmän blogin palkitsi Olympus.

Inspiration_Blog_Awards-1

Vuoden blogiteko -sarjan 2. sijan saavuttanut Emmi Nuorgam

Vuoden blogiteko –sarjassa palkittiin blogi, joka on postauksellaan ottanut kantaa ja onnistunut vaikuttamaan. Vuoden blogiteko –sarjassa kolmanneksi sijoittui Kalenterikarju, toiseksi Emmi Nuorgam ja vuoden blogiteoksi valittiin Uuninpankkopoika Saku Timosen ”Suvakin kääntymys”. Vuoden blogiteon palkitsivat Indiedays ja Blogirinki Media.

Vuoden toiseksi viihdyttävin blogi But I'm a human not a sandwich (vas.) ja kolmanneksi viihdyttävin blogi Nakit ja MUTSI

Vuoden toiseksi viihdyttävin blogi But I’m a human not a sandwich (vas.) ja kolmanneksi viihdyttävin blogi Nakit ja MUTSI

Vuoden viihdyttävimpänä blogina palkittiin MiniFitness. Toiselle sijalle tuli But I’m a human not a sandwich ja kolmanneksi tuli Nakit ja MUTSI. Vuoden viihdyttävin blogi saa lukijansa kerta toisensa jälkeen hymyilemään, sekä sen viihdyttäviä postauksia jaetaan mielellään tuttavapiirille. Voittajan palkitsi Cloetta.

Vuoden somevaikuttaja Uino

Vuoden somevaikuttaja Uino

Vuoden somevaikuttajan tittelistä kisasivat sosiaalisen median kautta tietoisuuteen nousseet twiittaajat, snäppääjät, tubettajat ja instagrammaajat. Somevaikuttajan palkitsemisesta vastasi Instrumentarium. Kolmas palkinto meni Eeddspeaksille, toinen palkinto Mmiisasille ja vuoden somevaikuttajan palkinnon sai Uino.

Nordic Blogger of the Year Mascha Vang Blog (oik.) ja toiseksi sijoittunut Twinpeaks

Nordic Blogger of the Year Mascha Vang Blog (oik.) ja toiseksi sijoittunut Twinpeaks

Tapahtumaan oli tänä vuonna kutsuttu ensimmäistä kertaa myös kymmeniä kansainvälisiä huippubloggaajia. ASUS palkitsi illan gaalassa Nordic Blogger of the Year –tittelin ansaitsevan bloggaajan, ja sarjassa kisasi pohjoismaisia huippunimiä. Kolmannelle sijalle tuli Irina the Diva, toiselle sijalle Twinpeaks ja Nordic Blogger of the Year –voiton vei Mascha Vang Blog.

Vuoden yhteishengen nostattaja, Life is beautiful

Vuoden yhteishengen nostattaja, Life is beautiful

Bloggaajat saivat myös itse äänestää keskuudestaan vuoden yhteishengen nostattajan. Bloggers’ Choice – Vuoden Yhteishengen Nostattajaksi valittiin Life is Beautiful –blogi! Voittajan palkitsi Anna De Codorníu.

Illan viimeinen palkinto jaettiin lukijoiden erityismaininnan ansainneelle blogille. Lukijat saivat ehdottaa omaa suosikkiaan äänestyksen ajan ja eniten ääniä keräsi Saijis. Lukijoiden suosikin palkitsi A. Tillander.

Jännittävän palkintojen jaon jälkeen juhlakansalle esiintyi KASPERG upean visuaalisella show’llaan. Juhlinta jatkui aina yöhön saakka – kiitos kaikille vieraille sekä yhteistyökumppaneille! Lisää kuvamateriaalia tapahtumista on tulossa tapahtuman sivuille osoitteeseen www.inspirationblogawards.com/kuvagalleria – stay tuned!

Logokuva_IBA-artikkelit